Izvor: HAPPY BSC
25.10.2021 u 11:53
0

UVEK POZITIVNA I JAKA: Maja Louis predstavila novi album „Krila“ (VIDEO)

Maja Louis  svojim novim albumom, drugim albumom,  „Krila“ nastavlja da gradi autentičnost, dobro potkovanu muzičkim legitimitetom porodice Louis.

PROČITAJTE JOŠ: ŽELJKO ŠAŠIĆ: A šta misliš da mene moja ćerka sluša? Ne daj Bože da bude kao Dara!

Novo poglavlje u muzičkom stvaralaštvu i hrabar iskorak, najavila je već singlom „Majo probudi se“, objavljenim krajem 2020. godine, kombinovanjem svoje muzičke svestranosti (r’n’b, hip hop, funk) i nepokolebljive želje da piše istovemeno o svojoj unutrašnjoj snazi, ali i ranjivosti.

PROČITAJTE JOŠ: IPAK JE ZA POHVALU: Podigli spomenik Tošetu, ni Makedonci ga ne bi prepoznali!

Maja je veoma iskrena u svojim novim pesmama, uz povremeni vrisak kako bi se čula, reflektujući kako se oseća -ponekad još uvek povređena, ponekad oslobođena ili u fazi između.Upravo ovakav pristup donosi jedinstvenost novom albumu i odražava glas žene, osnažujući, oslobađajući i istovremeno potpuno iskren.

Album „Krila“ predstavlja zapis procesa životnog odrastanja i iskustvo samog procesa.

“ Mogu da kažem da sam srećna osoba. Imam padove i uspone kao i svako, ali sam izgubila strah od reči. Sve sto želim da kažem – napišem – i oslobodimse na taj način. Sve moje pesme su deo mene, moja iskustva, moje emocije. Daju mi snagu i podsete me šta sam sve prebrodila. Nadam se da će seu njima i drugi pronaći i da će im one davati vetar u ledja kao i meni.” Izjavila je Maja

Kao umetnica spremna da eksperimentiše, Maja je za album je pripremila eklektički mixr’n’b, funk-a i soul-a, uz primese hip hopa.Album otvara istoimena pesma “Krila” koja pokazuje Majine sposobnosti da prenese iskrene emocije sa lirskom i instrumentalnom kompleksnošću. Samopouzdanje i pozitivizam oslikavaju zarazan ritam i raspevanost, u pesmama “Žurka” i „Znaj da si uspela“.

„Gde nestaše one pesme stare“ obrada je pesme koju je izvodio Louis: “ Ova pesma je meni i Marku veoma draga i jedva sam čekala da je izvedemo zajedno, jer nas vezuje za tatu.” – objašnjava Maja.

Suštinu ljubavi, naklonosti slabosti reflektuju pesme ““Kafena kašika“ i “Sve će biti OK”.

Kroz album, Maja vodi priču sa neočekivanim zaokretima, ali istovremeno zadržavajući jak osećaj povezanosti gde svaka pesma elegantno teče u sledeću.

Tekst pesama potpisuje Maja, muziku i aranžman radili su Maja i brat Marko Louis zajedno, produkciju i mix potpisuje Marko Louis. Na albumu sviraju sjajni muzičari: Aleksandar Dragutinović Šekspir (Bas gitara), Nikola Jezdić Pindo (Gitare) i Goran Savić Čaki (Bubanj).

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter