Izvor: ALO
27.10.2021 u 08:13
0

Jeziva ispovest Brajantove supruge!

Ostaće upamćen 26. januar kao dan kada su iz SAD stigle užasne vesti, o pogibija Kobija Brajanta i njegove ćerke Đijane, te još sedmoro ljudi, u padu aviona.

PROČITAJTE JOŠ:Milica Dabović:PRETUŽNA SAM I RAZOČARANA, nemojte mi zameriti ako ne odgovaram na vaše poruke jer nemam snage za to

Supruga legendarnog košarkaša Vanesa je na sudu izjavila kako je prvu informaciju o tragediji dobila od porodične asistentkinje, ali i da su se neke informacije ispostavile netačnim.

Gospođa Brajant je poslednjih dana boravila u sudu i svedočila u slučaju protiv policajaca osumnjičenih da su fotografisali tela Kobija i Đijane.

Asistentkinja je Vanesi prenela kako se desila nesreća, ali i da je pet osoba preživelo.

To se kasnije ispostavilo kao netačna informacija, a pošto pomoćnica nije znala ništa više, Vanesa je pokušala da dobije ili Kobija ili Đijanu preko telefona, ali se nisu javljali.

– Dok sam držala telefon i pokušavala da dobijem svog muža, počele su da mi stižu notifikacije ‘Počivaj u miru, Kobi’, ‘RIP Kobi’. Moj život od tog momenta više nije bio isti – istakla je Vanesa Brajant.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter