29°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: ALO

Ćana proslavila sinu punoletstvo, a ON KRIO OD DRUGARA DA MU JE MAJKA PEVAČICA

Pevačica Stanojka Mitrović Ćana pre nekoliko dana organizovala je proslavu sinovljevog punoletstva kao i godišnjicu braka sa suprugom Reljom.

- Oni ne vole da se eksponiraju, osim kad baš moraju. Smatraju da je to moj posao a ne njihov i da je meni mesto pred objektivima. Dugo vremena Lukini drugari nisu znali da mu je mama pevačica. I jednom prilikom  on je recitovao neku novogodišnju pesmicu i oni su ga videli. Kažu :''Jao pa tebi je mama Ćana, što nam nisi rekao?'', a on nije hteo da se hvali- otkrila je Ćana.

PROČITAJTE JOŠ:TUŽNA životna priča pevačice: IZDAHNULA JE NA MOJIM RUKAMA I OTIŠLA! ZA ŠEST MESECI IZGUBILA MAJKU, OCA I BRATA

Pevačica dodaje da je zahvalna što je sin Luka veoma skormno dete uprkos tome što je jedinac.

- Kad god bih išla negde na put i pitala ga šta da mu donesem nikad ništa nije tražio. Eventualno neke patike ako zna koje bi hteo. Evo sad za punoletsvo, nije tražio ništa. Mi smo čak hteli da prodamo stari auto i kupimo mu novi, bubu neku za grad zgodnu, on kaže neće, uzeće ovaj stari da vozi, ne da da ga prodamo- iskrena je bila Ćana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar