31°C

Beograd

Photo: Happy BSC/

Izvor: HappyBSC

JOVAN MARIĆ OČAJAN: Umreću, a neću videti sina! ŠOK ME DOČEKAO,MAJKA GA ZADOJILA MRŽNJOM! "DOBRO JUTRO SRBIJO" TV HAPPY

Priča koja je potresla javnost ovih dana je porodična drama psihijatra Jovana Marića. Naime, on moli sina da ga ne izbaci iz stana. Tim  povodom on je gost u "Dobro jutro Srbijo" na TV HAPPY.

Marić je rekao:

PROČITAJTE JOŠ: KAKVA TRANSFORMACIJA: Lidija Vukićević ovako nikad nije izgledala, mnogi je NE PREPOZNAJU! (FOTO)

-Poklonio sam mu stan kada sam imao 60 godina. Supruga me to savetovala da bih ga obezbedio jer sam bio star, ali nisam dodao rečenicu da ostanem u stanu do smrti. On je kao vlasnik stana pokrenuo sudski postupak. Najviše mi žao jer ću umreti, a neću ga videti. Dodeljeno mi je da ga viđam, a nisam ga video 7 godina. KAda sam se vratio iz Nigerije , želeo sam da ga viđam opet. On je dobijao 40 % moje plate, a to je 1860 evra. Uredno plaćam i dalje alimentaciju  ali ne toliko jer sad imam samo penziju. Šok me dočekao kada sam se vratio, sin i majka ne žele da me viđaju. Čujem danas šok kako ga ja isterujem, a to nije tačno. Meni na pamet ovo nije palo ni da ću se razvesti ni da će me sin isterati.

PROČITAJTE JOŠ: Glumica SOFIJA iz JUŽNOG VETRA U VEZI SA POZNATIM GLUMCEM (FOTO)

Jovan nastavlja svoju priču:

-Odmah po rođenju sam prihvatio da mu prepišem stan, a evo šta me sačekalo. Ne mogu da shvatim da mi supruga kao psihijatar ovo dozvolila, da razdvaja sina od oca. Ovo je nesreća koju nisam ni sanjao. Doznao sam da mi sin studira FON, išao sam i tamo, ali mi nisu dali informaciju da li je tamo. Tužba se vodi da izađem iz stana koju vodu supruga. Ona je vodila ovaj postupak kao zastupnik sina, ali sad on to radi. Mislio sam da je to samo hir moje bivše žene, ali nije. Tražio sam makar da ga vidim na suđenju, ali se on ne pojavljuje.

Zašto mu se supruga sveti:

-Njoj je smetalo u prezimenu što je pisao Tiosavljević-Marić. Osetljiva je neverovatno, odrekla se i prezimena. Smetalo joj što su je gledali kao moju suprugu. Nikada nisam nikog gledao pre ispita. Ona mi se dopala, ali posle ispita sam reagovao. Ona je dobila retko visoku ocenu. Upecala je ona mene očigledno tad. Meni je u interesu da ona što pre postane doktor, docent, a nisam joj bio mentor. Tražila je da joj bude Slavica Đukić Dejanović. Jako sam bio ponosan na njene uspehe. Ali, evo iskustvo kaže da je 32 godina velika razlika. Rođeni brat nije zato govorio sa mnom. Biološka prednost je uvek na strani čoveka, tako da u ovom  slučaju njena je odluka najvažnija. Sada bih svakog savetovao da mu advokati ne rešavaju porodične stvari. Mnogo žalim što ne viđam sina jer moj otac je streljan. Ne znam da li bi me sin i supruga mogli pogledati u oči sad. Na suđenju ona je meni persirala. Moj advokat se i ja sad borimo. Ja nemam para gde da boravim, spavaću na stepeništu zgrade jer nemam gde. Nisam mogao očekivati da ću ja biit isteran iz stana. Ne mogu od penzije da plaćam stan. Nek vide svi bruku da profesor u penziji spava u haustoru zgrade. Imam informaciju da oni žive u svom stanu na Voždovcu. Nije moj sin ugrožen, plaćam i dalje sve redovno, supruga mi ima dve plate. Ugovor o poklonu ne može da se poništi, osim ako se dokaže da smo se potukli. To se zove neblagodarnost. Oni imaju dva stana, a ja nemam gde. Dok sam bio ambasador, oboje su živeli dobro. Imala je sve pogodnosti kao moja žena, i sin mi je išao u englesku školu. Očigledno nemam sreće sa brakovima. Tri puta sam se razvodio. Jedna ćerka mi je lekar i ona me ja spasila. Ona je sve učinila za mene. Druga ćerka mi je u Teksasu. Nije mnogo upućena u ovo. Ćerka Joana je upoznala Mateju, koji joj je pustio pesmu u kojoj se ja pominjem. Niko neće imati sličnu situaciju kao ja koji sam psihijatar. Pa i Tito je imao tri braka(kroz osmeh). Biološka je strašna prednost svakog. Predlažem da svako ima mlađu, ali da se ne ženi. Dobro je imati dete istog pola jer možeš proći opet sve isto, mada ja imam duplu tugu. Imam sina, a ne viđam ga. Najveća mi je to muka. 

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar