11°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen/Happy tv

Izvor: Blic

"JAKO JE VAŽAN TAJ DUH": Zorana otkrila ključ uspeha kako da u šestoj deceniji izgledate mlado!

Golden Rose ad

Pozitivna energija koju poseduje je recept da uvek bude mlada.

Pevačica Zorana Pavić iako je ušla u šestu deceniju može se pohvaliti atraktivnim izgledom i energijom kojom pleni svaki put kada se pojavi na sceni.

Nasmejana i vedrog duha, Zorana je uvek spremna na dobru šalu, a kako kaže smatra da nikada neće ostariti upravo zbog te pozitivne energije kojom zrači.

- Jako je važan taj duh... Sa duhom koji imam, a pritom jako površni ljudi koji kažu "ova se stalno smeje", ja samo umem da nosim probleme, uz taj duh i uz ljude koji se brinu i daju mi tu energiju i raduju se da zračim tom energijom i da u fizičkom smislu izgledam kako izgledam. Ja i kad nisam izgledala kao sada ja sam tu energiju gajila, ona meni nije uzročno posledična veza da li sam fizički top - rekla je pevačica i dodala:

- Ja stvarno nikad neću ostariti i taj duh, osim lasera i sjajne šminke, mislim da je taj duh jako značajan i da nam on ne da da ostarimo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad