-2°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen/Happy tv

Izvor: Kurir.rs

MOLILA LEKARE SAMO JEDNO! Ana Bekuta ubeđena da će Mrka biti bolje ukoliko urade ovo!

Želi da bude uz Mrku u najtežim trenucima

Zdravstveno stanje Milutina Mrkonjića i dalje je bilo neizvesno. Usled komplikacija posle ugradnje bajpasa Mrka je stavljen na respirator. Kako prenose beogradski mediji, pevačica je navodno molila lekare da joj dozvole da bude sve vreme uz Milutina jer je ubeđena da bi mu se stanje poboljšalo kada bi slušao njen glas i osetio njeno prisustvo.

- Njemu se preko noći stanje pogoršalo i odmah su ga priključili na respirator, međutim, niko se nije usudio od lekara da daje precizne prognoze, jer je sve neizvesno. Ana je molila da je puste da bude pored Mrke, da ga drži za ruku i da mu priča jer je ubeđena da bi tako što pre došao svesti. Bila je spremna da spava u bolničkoj sobi kraj njega, jer veruje da bi ga njeno prisustvo oporavilo - rekao je izvor.

Pevačica se drži veoma dobro, a kako je ranije rekao Bekutin bliski prijatelj, ona je veoma jaka žena i nema vremena da plače, a veruje da će njen Mrka uskoro doći kući.

Pevačica je, i pored teške situacije i neizvesnosti, držala govor na sahrani Marinka Rokvića, održala je govor i na komemoraciji Marini Tucaković, a prisustvovala je sahrani svoje kume Merime Njegomir, gde je takođe potresnim govorom oprostila od kume. Bekuta se na Meriminoj sahrani poverila se prijatelju, koji je pitao za Milutinovo zdravstveno stanje, da je političar bolje i da se nadaju da će biti sve bolje.

- Mrki je bolje, bolji su rezultati nego juče i doktori se nadaju da će biti još bolje - rekla je prijatelju Ana Bekuta vidno potresena, zahvaljujući mu na brizi. 

Podsetimo, Mrka je u avgustu ove godine operisao srčane zaliske, a početkom novembra je opet hospitalizovan kako bi mu ugradili pejsmejker. Tada ništa nije ukazivalo na to da će mu se zdravstveno stanje naglo pogoršati i da će voditi ovu životnu bitku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad