-6°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen/michaelmweatherly68

Izvor: Najžena.rs

SAN SVAKE DEVOJKE: Popularni Holivudski glumac oženio Srpkinju

Bojana je bila u društvu prijateljica, kada im je prišla grupa mladića koji su im želeli platiti piće

Majkl Vederlij poznati je američki glumac kojeg domaća publika najbolje zna po ulogama u brojnim holivudskim serijama, koje su bile veoma popularne u našoj zemlji, poput "Mornaričkih istražitelja", "Čari", "Ali Mekbil".

Ali malo je poznato kako je njegova žena Srpkinja - Bojana Janković, koja se 1993, kad joj je bilo 13 godina, odselila u Kanadu.

Tamo je završila medicinu, ali i pronašla ljubav svog života u slavnom holivudskom glumcu. Upoznali su se 2007. godine u Vankuveru na koncertu Stinga. Bojana je bila u društvu prijateljica, kada im je prišla grupa mladića koji su im želeli platiti piće.

 

 

- Tada nam je prišao Majkl pretvarajući se da nas poznaje, govoreći mi: "Draga, žao mi je što kasnim. Morao sam završiti neke poslove u kancelariji. " Zatim se okrenuo mladićima, mahnuo im i rekao: „Ja sam Michael, drago mi je. Želite li nam se pridružiti? " Oni su nas odmah ostavili na miru. Ustao je rekavši da je obavio svoj posao i otišao. Vratio se kasnije, naravno. Imali smo prekrasan razgovor. Budući da nemam naviku gledati televiziju, nisam imala pojma da je glumac dok mi nije rekao. Međutim, moja mi praktična priroda nije dopuštala da razmišljam o romantičnoj budućnosti, jer šta ja, student medicine iz Srbije u Kanadi, imam zajedničkog sa američkim glumcem u Holivudu?, ispričala je Bojana u razgovoru za Politiku.

Par se venčao 2009. godine, danas žive na Manhattanu i imao dvoje dece, ćerku Oliviu i sina Liama. Iza Michaela je brak sa koleginicom Ameliom Heinle, s kojom ima sina Augusta, a nakon nje bio je veren za Džesiku Albu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad