29°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen/HappyTv

Izvor: ALO

"JA ŽIVIM SA DVA TA MOJA ČOVEKA": Jelena Gavrilović šokirala izjavom!

Jelena Gavrilović je poznata kao neko ko svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti

Poslednjih nekoliko godina život glumice Jelene Gavrilović veoma je poslovno ispunjen, a glumica je jednom prilikom istakla da ne bi mogla ni da zamisli da sedi kod kuće i ne radi ništa. Posao je ispunjava i smatra da je najveća sreća raditi ono što voliš. Ipak, nije samo gluma njena ljubav.

- Gluma je moja ljubav, a muzika moja strast, to je kao kad imaš muža i švalera u isto vreme i ne znaš kog ćeš da se odrekneš, tako da ja živim sa ta moja dva čoveka i nekako se svi slažemo, ljubav jednostavno cveta - našalila se Jelena, koja za sebe kaže da je perfekcionista do te mere da to utiče na njeno zdravlje.

- Perfekcionista sam do te mere da moj perfekcionizam utiče na moje zdravlje. Mnogo puta se ne usudim da nešto uradim jer ne smatram da je dovoljno dobro i svesna sam da je to greška, jer ne mogu da pustim sebe u trenutku. Ne bi bilo loše da napravim neko svoje veče kao Ivan Bosiljčić da se opustim malo, samo ne znam ko bi došao da me sluša - rekla je Jelena i otkrila da je otac imao druge planove za nju.

- Studirala sam glumu u Novom Sadu i kada si izvan Beograda treba ti dosta vremena da se pokažeš i zato sam više puta razmišljala da odustanem. Inače je moj otac želeo da upišem turizam, ali uvek me je neka energija vraćala glumi. Mislim da je Bog ta energija i da je molitva u nama za nas i naše najbliže nešto što pomaže, slobodno neka kažu da sam sujeverna - rekla je glumica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar