29°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen/Manson Source

Izvor: ALO

OVOG PEVAČA JE VIŠE OD 15 ŽENA OPTUŽILO ZA SE*SUALNO ZLOSTAVLJANJE! Javnost užasnuta istinom koja je isplivala!

Mensona, kome je pravo ime Brajan Varner, više od 15 žena optužilo je za se*sualno i fizičko zlostavljanje

Iznova i iznova pojavljuju se nove informacije o zlostavljanjima koje je navodno počinio muzičar Merilin Menson, te svetski mediji bruje da su mu istražitelji sada pretresli vilu u Zapadnom Holivudu  nakon niza optužbi za seksualno nasilje.

Menson u tom trenutku nije boravio u kući kada je policija upala, a nalog za pretres dobili su nadležni iz Los Anđelesa. Prema izveštaju nakon pretresa, policijski službenici su iz vile uklonili sve tehničke aparate pomoću kojih je moguće snimiti nekakav sadržaj.

Portparolka policije u Los Anđelesu rekla je da je upoznata s izveštajem o pretresu, ali nije htela da otkrije nikakve detalje.

Podsetimo, kako bi se saznala prava istina oko Merilina Mensona, održano je 55 intervjua. Rollingstonsi su ga nedavno nazvali "čudovištem koje se skrivalo svima ispred nosa". Kako navode, Menson je kupio stan od muzičara koji je imao ugrađenu staklenu zvučno izolovanu sobu u ćošku veće sobe, koja je bila namenjena elektronskoj muzici.

Mensona, kome je pravo ime Brajan Varner, više od 15 žena optužilo je za seksualno i fizičko zlostavljanje. Jedna od žrtvi, njegova bivša devojka Ešli Morgan Smitlajn ispričala je svoje iskustvo, a tuži Mensona za seksualno zlostavljanje i teški oblik oduzimanja slobode kretanja.

- Prvo je sobu opisao kao "jako kul", a kasnije je opisao kao izrazito kaznenu. Prvo se boriš, a on je u tome uživao. Naučila sam da se ne borim, kako mu ne bih dala užitak, samo bih otplovila u mislima. Kad bih vrištala, niko ne bi čuo - rekla je.

Menson je tu sobu nazivao "sobicom za nevaljale devojke", tvrde izvori.

Muzičar je navodno imao jako taman stan, pun crnog nameštaja i pornografskih fotografija na zidovima. Takođe je držao temperaturu vrlo niskom, pa je jedna od bivših devojaka stanu dala ime "crni frižider".

Mensonov bivši asistent tvrdi da sobica postoji, ali da nikada nije video nikoga zaključanog unutra. Pevač sve optužbe odbacuje i tvrdi da su svi njegovi seksualni odnosi bili "isključivo sporazumni".

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar