12°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen/EmisijaGlamurHappyTv

Izvor: HELLO

KRILA JE?! Jelena Rozga ima stariju sestru, a ovo je razlog zašto se ne pojavljuje u javnosti

Pevačicina sestra ne voli da se javno eksponira.

Kao što ne voli da se mnogo zna o njenim emotivnim vezama, tako Jelena Rozga nerado govori i o svojoj porodici. Zato su se mnogi iznenadili kada su saznali da jedna od najpopularnijih pevačica u regionu ima rođenu sestru Juliju, koja je od nje starija godinu i po.

Činjenica da njihovu zajedničku fotografiju nikada nismo videli nije posledica Jelenine želje da sestru zadrži u senci, već Julija, jednostavno, ne želi da bude pred očima javnosti. Jelena kaže da njena „sis“, kako je zove, vodi potpuno drugačiji život od nje, da se bavi poslom koji nema veze sa estradom i ustaje u osam ujutru. Julija ima dvadesetogodišnju ćerku Leu i sedmogodišnjeg sina Nou, a zanimljivo je da Lea zna sve Jelenine tajne. Svakog dana se čuju i ponosna tetka otkriva da od nje ništa ne krije, te da Lea uvek zna da li je zaljubljena i u koga.

Zanimljivo je da su Jelena i Julija, koje se sada odlično slažu, u detinjstvu vodile prave „ratove“. Ženstvena i krhka plavuša svojevremeno je ispričala:

‒ Uvek sam se igrala sa dečacima i tukla se sa njima. Bila sam mala, sitna, pa sam morala da se izborim za svoj status. I sa Julijom sam se tukla, mislim čak do moje 17. godine. Jedna od poslednjih tuča bila je kada sam već pevala u „Magazinu“. Naravno, nesporazum je nastao oko garderobe, a završio se tako što je ona bila puna modrica, a meni je falilo „pola kose“. (smeh)

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar