14°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen/EmisijaGlamurHappyTv

Izvor: Najžena.rs

"DA LI JE ODLAZAK PAMETAN KORAK": Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević su na velikoj PREKRETNICI!

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević brak čuvaju od svih izazova

Kreatorka Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević opstaju godinama uprkos tome što im mnogi nisu prognozirali svetlu budućnost, ponajviše zbog razlike u godinama.

Ipak, oni su uspeli da demantuju sve "neverne Tome" i uživaju u ljubavi.

Tajna je u tome što jedno drugo u svemu podržavaju. Poslednjih dana su pred velikom odlukom.

"Veljko je uvek sa mnom i uvek me podržava, kao i ja njega. Ono što mogu da kažem je da se nas dvoje dopunjujemo. Kao što on meni traži savet, tako je i meni bitno njegovo mišljenje. Veljko radi jedan veliki film, tačnije dve stvari o kojima ne želim još detaljno da pričam, a vezano je za Njujork. I za njega i za mene. Razgovaramo, dogovaramo se, da li je odlazak u Njujork pametan korak", rekla je kreatorka koja nema nameru da se trajno preseli u Njujork.

 

"Volim Srbiju, volim svoju Avalu. Ako nisam pre petnaest godina ostala u Rimu gde sam mogla da imam sve i živim tamo, sigurno ne bih otišla u 73 godine u Njujork",  smatra kreatorka koja je uvek bila protiv trendova koji se nameću savremenom društvu.

Verica i inače zbog ćerke Milene često boravi u Njujorku, a posebno kako bi provodila viševremena s unukom Nikšom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar