17°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen/karadzicmima

Izvor: BLIC

"KOLIKO SAM IMAO PROMAŠENIH LJUBAVI": Mima Karadžić otkrio sve o emocijama kojih je bilo dosta, iako važi za velikog zavodnika!

Glumac je ima prijatelje širom sveta i kaže da je uvek rado viđen gost u bilo kojoj zemlji.

Glumac priznaje da voli da igra likove koji su pravedni i duhoviti, koji imaju šarm jer se tako i on oseća privatno.

Glumac Mima Karadžić tumači jednu od uloga u predstavi “Sportsko srce”, čija će premijera biti održana 4. decembra u Zvezdara teatru. On je otkrio da kao i svaki čovek tako i on ima ožiljke na srcu.

- Da kao i svi ljudi u životu što nose ožiljke tako nosi i taj lik koji tumačim. Komotno može da se izbaci sportsko i ostane samo srce i predstava bi bila iz pune snage to što jeste. Naravno, ko nema ožiljke što porodične što ovako. Zamisli koliko sam tek ja imao promašenih ljubavi - kaže kroz osmeh Mima Karadžić.

On je dodao da lik koji tumači kao i on privatno imaju nekoliko zajedničkih stvari.

- Lik je baš ono što volim da igram, pravedan, ljudski. Volim to što ima od duhovitog, preko tužnih momenata. Kompletan deo ličnosti od emocija do šarma. To je nešto što volim da igram. Publika će to lepo prihvatiti. Ne mislim, znam, nakon višedecenijske karijere prepoznam šta publika voli, šta će da voli i šta će da se gleda. To se uvek oseti kad si na sceni - priča Karadžić.

Prema njegovim rečima voli puno ljude i ima prijatelje širom sveta.

- Dobrodošao sam i u Kninu, Splitu, Ljubljani, Skoplju, Podgorici i Prištini. Nemam nikakav problem sa tim i nikada nisam ni imao - istakao je on.

Na pitanje da li je sportski svet bolje upoznao kroz predstavu, Karadžić odgovara:

- Poznajem ga ceo život. Živim za pozorište, film, seriju. To radim najbolje što mogu. Veselim se kad vidim da je sve rasprodato.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar