-1°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen/JutarnjiProgramTVHappy

Izvor: BLIC

"VRLO SMO SREĆNI": Petar Grašo PRIZNAO PRVI PUT da ima novu devojku!

Pevač ne krije da uživa u ljubavi sa novom devojkom i da su srećni.

Pevač Petar Grašo po prvi put je javno progovorio o njegovoj vezi sa Hanom Huljić, priznavši da su zajedno i da su zadovoljni.

- Vrlo smo srećni i zadovoljni i tako treba da bude. Hana je jako dobro i srećni smo - rekao je Grašo, te priznao da su ga iznenadili pojedini medijski naslovi o njegovom odnosu s Hanom.

- Ja sam nekako naučio da, s obzirom da dosta skrivam svoj privatni život, pa je pažnja javnosti veća. Ali moram biti iskren da me pomalo iznenadila kreativnost određenih medija u smišljanju raznih i raznolikih oblika ničega, zapravo. Mi živimo svoj život i bitno je da su ljudi oko nas zadovoljni i da su svi mirni ali i zadovoljni - zaključio je pevač.

Hana i Petar do sada se nisu oglašavali za medije po pitanju njihove ljubavi, ali su se u međuvremenu oglasili njihovi roditelji. Tako je hitmejker Tonči Huljić (60) ranije dao 'blagoslov' vezi svoje ćerke i dugogodišnjeg prijatelja.

- Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno izjašnjavao po pitanju privatanog života i odnosa, kako svoje porodice, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji njihovog života u medijima, a Petar je uz to i veliki porodični prijatelj. Ako su oni srećni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja srećni - rekao je Huljić.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad