-6°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen/HappyTv

Izvor: ALO

MAJKA MILICE TODOROVIĆ IMA JEDNU ŽELJU: Ona je uvek bila njena najveća podrška!

Majka je uvek bila njena najveća podrška

Milica Todorović (31), od svoje 14. godine pod budnim je okom javnosti, a najveća podrška sve ove godine bila joj je majka Jasmina, koja izbegava da se ističe.

Jasminu smo imali prilike dosad da vidimo samo par puta, a poslednji je bio pre pola godine, kad se uključila u jednu emisiju gde je Milica bila gost.

Ona je tad otkrila da je sa ćerkom prolazila kroz mnoge neprijatne situacije, neproverene novinske natpise, padove i uspehe, te navela malo poznate detalje iz prošlosti.

 

- Dešavalo se da tri puta nedeljno putuje za Beograd, dešavalo se da nemamo novac, da nemamo gde da prespavamo kad se završi takmičenje - kazala je Jasmina Todorović tada.

- Milica želi da peva u svom gradu, ali je niko do sada nije zvao. Ja bih želela da zapeva na našem Trgu jer je ona to zaslužila - navela je bila Miličina mama.

- Želja mi je da imam još unučića. Moja najveća želja je da se ostvari u ulozi majke - rekla je za Jasmina, a Milica je u tom trenutku zaplakala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad