-6°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen/sandra.bullock.official

Izvor: ALO

"UJEO ME OTROVNI PAUK, MISLILA SAM DA JE GOTOVO": Poznata glumica prošla kroz PAKAO!

Glumica je zbog zdravstvenih problema morala da promeni život iz korena

Sandra Bulok opisala trenutak kada je mislila da joj je dete umrlo, a onda je počela da joj opada kosa od anksioznosti i stresa. Evo kako se izborila!

Glumica Sandra Bulok progovorila je o zdravstvenim problemima zbog kojih je morala da promeni život iz korena. Glumica je kazala da je u najgorim trenucima doživela da joj kosa opada u pečatima, da je zbog toga prošla pakao i da je na kraju shvatila šta mora da izbaci iz života.

- Mislila sam da mi je sin, Lui, umro. Imao je strašan napad. Mislila sam da je gotovo. Dva dana kasnije sam zategla kosu u punđu i otišla na dodelu Oskara - ispričala je Sandra, koja je Luija usvojila 2010. a kćerku Lejlu 2015. godine.

- Ujeo me je i otrovan pauk, i onda je kosa ozbiljno počela da mi opada. Bukvalno sam se pitala, šta je ovo, kog đavola? Po celoj glavi sam imala ćelave pečate od alopecije- rekla je ona.

Sandra je zdravstveno dotakla dno nakon strahote koju je doživela kada joj je progonitelj upao u kuću.

- To je bilo to, pogledala sam svoje telo i rekla sebi - nema dalje, nešto će pući. Desiće mi se nešto loše i neću moći ništa da uradim - rekla je ona.

Oskarovka je rekla i da je išla na više vrsta terapije kako bi se izborila sa stresom, da je patila od jakih napada anksioznosti i da je zbog toga promenila život.

- Shvatila sam da sam bila okružena ljudima koji nisu ni dobri, ni bezbedni za mene. Ni situacije u koje sam se stavljala nisu bile bezbedne. Morala sam da shvatim da sam sama kriva, da priznam šta sam sve dovela u svoj život, i da to sve izbacim - rekla je ona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad