22°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: informer

POTRESNE SCENE NA NOVOM GROBLJU: Održan pomen Džeju Ramadanovskom, porodica i prijatelji u suzama

Džej je preminuo 6. decembra 2020, a njegova porodica i prijatelji su održali pomen na Novom groblju, prvu subotu uoči godišnjice.

Među prvima su stigli Adil Maksutović, ćerke Marija i Ana Ramadanovski, bivša žena Nada, ali i Andrijana koja je sa pokojnim Džejom bila do njegovih poslednjih dana. Tu je i pevač Stevan Anđelković, kao i Vanesa Šokčić, Zlata Petrović, Mina Kostić koja nije mogla da zadrži suze.

Džejov unuk je takođe došao na pomen legendarnom pevaču.

Džejova prijateljica i žena s kojom je proveo poslednje trenutka Andrijana Tomanić rekla je da joj pevač nedostaje kao prvog dana kada je otišao, te i da je je neprestano u kontaktu s njegovom porodicom.

Podsetimo, pevač je umro u 56. godini tako što mu je stalo srce. Džeja su reanimirali oko 14:30. Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Džej je u nedavnom intervju izjavio da je u strogom karantinu zbog zdravstvenih problema koje ima i da bi korona virus bio poguban za njega.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar