21°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen/aleksandraprijovic

Izvor: Grand online/ALO

"DOBILA SAM BATINE": Aleksandra Prijović nikada neće zaboraviti taj dan!

Taj događaj ju je promenio.

Novogodišnja noć sve nam je bliža, a da je čarolija već ušla u mnoge domove svedoči pevačica Aleksandra Prijović koja je zbog sina Aleksandra već osetila novogogodišnju euforiju.

Nedavno je najavila novogodišnji spektakl, a sada je za Grand Online otkrila kakva čarolija vlada u domu Živojinovića.

- Ja jako volim praznike, već sam okitila jelku, možda malo ranije nego što treba ali imam dosta obaveza u decembru pa ne bih stigla - rekla je pevačica.

Bez obzira što je prethodna godina većini njenih kolega, bar što se posla tiče, bila izuzetno teška. Prija će je pamtiti iskljulivo po lepim stvarima, pogotovo onim na privatnom planu.

- Prethodnu godinu najviše ću pamtiti po vremenu koje sam provela sa sinom, jer sam zbog cele ove situacije dosta vremena provela kod kuće što mi je i najlepše tokom ove korone. On svaki dan priča o Deda Mrazu i Novoj godini, on jedva čeka poklon i svaki dan gleda ispod jelke - ispričala je Aleksandra i dodala da u njihovoj kući uveliko vlada novogodišnja euforija.

Budući da su njeni roditelji bili razvedeni, kao devojčica bila je na dve adrese, kako sama kaže, te uživala u duplim poklonima, ali jednu situaciju posebno pamti.

- Kada sam bila mala, jednoj maminoj drugarici nisam persirala, sećam se da sam dobila batine, nisu bile strašne ali je vikala na mene, na to često pomislim. Posle toga nikada nikome ko je stariji od mene nisam rekla ti, pa i dan danas kada upoznajem nekoga uvek persiram, iako mi kažu "nemoj", to mi je ostalo za ceo život. To bih volela da naučim i mog sina - prisetila se Aleksandra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar