27°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen/Eso Balić

Izvor: ALO

"ALA, ALA": Bio je veoma popularan, da li se sećate Seja Kalača?

Pevač se povukao na vrhuncu slave

Pevač Sejo Kalač proslavio se pesmama "Ala, ala" i "Da li si me voljela ili nisi", a pevač se na vrhuncu slave povukao, te se poslednjih nekoliko godina retko pojavljuje u javnosti.

On je jednom prilikom istakao da je u pripitom stanju zaspao na stepeništu hotela, a potom je javno objasnio šta se tada dogodilo.

- Pevao sam za vreme praznika i gostovao sam i za Božić, bilo je super... Društvo me zadržalo još par dana, zapili se i tako te stvari. Oni me doveli do sobe i ja umesto da uđem, nema metar do sobe, ja sam zaspao... Zaspao sam u hodniku hotela, soba je tu odmah iznad, nisam mogao još toliko. Ne možeš, tri dana nismostajali - započeo je.

- Našao me je neki dečko što je prolazio, slikao me i objavio na Fejsbuk, ali mi nije pomogao. Ja sam poludeo i otišao da spavam. Šta sad, šta je tu je, živ sam i zdrav- ispričao je Sejo. Sejo Kalač i dalje je aktivan u muzici, te redovno snima nove pesme, a fizički se nije mnogo ni promenio.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar