19°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

(UŽIVO) EKSKLUZIVNO KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ZA TV HAPPY: Više sam u životu platio za ono što nisam uradio nego što jesam!

Posle dužeg vremena izašao je u javnost i pravo u "Dobro jutro Srbijo" na TV HAPPY  Kristijan Golubović:

-Dozvolio sam sebi da napravi grešku javno. Mislio sam da ne može to da mi se desi, ali eto. Sve je moguće u rijalitiju. Veća prava sam imao u zatvoru nego u rijalitiju. Moja sudbina je da sam u životu platio za ono što nisam uradio nego što jesam. Ali, platiš na mostu ono što nisi na ćupriji. Ispitivan sam za razna ubistva. Ja neću da pričam o svojim protivnicima. Eto mali Đole što je pucao na mene, ubijen je i ne zna se koga je ubio. Mene su se bojali da ne povedem negde masu. Ganulo me je šta se dešava na Kosovu pa što je Milošević mučenik isporučen. Hteo sam sa nekih 200 vozila da odem na Kosovu. Zamislite kakav su mi apsurd namestili da ja u crkvi prodajem drogu. Kod mene ništa nije nađeno a stalno se priča o tome. Ja sam za 100 grama koje nisu našli bio optužen.  Ja nikada nisam bio drukara. Bio sam u samici, a svi izađu i uvek svi izađu, osim mene. Meni je ok bilo u zatvoru. Tamo sam crtao, čitao, zvao svoju ženu. 

O Belivuku, Kristijan kaže: 

-O tim zverstvima sam čuo sam u narko kartelima. Upoznao sam ja davno Velju Nevolju kao navijača. Bili su ambiciozni i on i Sale Mutavi. Uvek su me ispoštovali. Nikada nisam verovao da će ući u klanove, ali novo doba donosi nova pravila. Da se ne lažemo, i mi smo tukli ljude, sekli prste, mučili, ali ovo da istranžiraš čoveka... previše je. Ja sam sve video na ratištu. Nisam iznenađen za sve ovo, nego mi čudno da takve ljude poznajem. Ali, krivica se dokazuje na sudu, videćemo. Prema ovome što se pričam, meksički klan smo imali u Beogradu. Poznajem ja oba klana i nisam se mešao u njihov sukob. Sedeo sam sa Bojovićem i jako ih voleo. Meni moja samostalnost dozvoljava da se ne mešam ni u šta. 

O Sretenu Kaliniću

-On je meni jako dobar utisak ostavio. Jedan sportski tip , i veoma pametan. On je jedna edukativna mašina koja se puni znanjem. Nije ga dobro imati za vratom. Njega su banalizovali u javnosti. Radi se o jednom jako inteligentom čoveku. Uopšte nije tako kako pričaju. Ja poštujem kodekse, ali ko me dira, idem do istrebljenja. 

Kristijan dalje kaže:

-Srčan sam i sve moram sve da kažem. Moram da se zapitam ko je ovaj Dušan Spasojević koji ubija po Beogradu. Meni je Legija sve pričao kao bratu. Postojao je spisak koga je sve treballo ubiti. Naravno, država to mora da zna. Jedino što se klanovi zeznu jer država ih toliko pusti, da oni prestanu i da se plaše i opuste se. A država te ili stavi u kesu ili na doživotnu. San svakog kriminalca je da opljačka banku, da ima dobre ribe, da ima sveticu ženu, a da vršlja po gradu kako hoće. E pa tako ne može...Ja sam u Grčkoj lagano stao, ali mi se desilo mladalačko ludilo. Mi smo čekićima  razbijali izloge po Evropi. Bili smo ludaci, to je drska bezobrizna krađa. Nije ti krađa u rukavicama kao Pink Panters. Ja sam ekspert za staklena vrata da otvorim a da ne puknu. Mene više ništa ne zanima, samo da me puste na miru. 

O Legiji

-To je kroz istoriju tako da kriminal i policija imaju usku vezu. Pokušavaju od vas da naprave neke cinkare. to nikako nego samo da ćutiš. Ja sam sa Legijom bio u njegovom najgorem periodu. Išli smo na železničku stanicu, on je išao javno a bio je kao pop. Smejao im se u lice. On je znao dobro taj sistem rada policije i nije ništa pogrešno radio. Bio je dobro prerušen. Znam za mnoge kriminalce koji su prerušeni u Beogradu.  Pisao sam poruke dok smo bili u zatvoru. Imali smo naše šifre. Mene recimo stalno traže, izmišljaju o meni, a sve se zna. Ne znam više šta hoće, proveravaju me, a znaju da sam čist. 

O Arkanu

-Pre odlaska u Grčku, Arkan mi poklonio mi 50.000 evra. I rekao mi da čuvam Nataliju i decu. Ja sam rekao to kao da su moja deca. Arkan je njoj redovno slao novac. Natalija je savršena žena. Mislim da je pokojni Vlasta njima pomagao. 

Dodao je:

-Voleo sam da se družim sa Vukom Bojovićem. Odrastao sam uz njih. Momo Kapor mi je ostao u najboljem sećanju i čika Duško Radović. Ja sam prošao 135 zemalja, nema gorih od nas. Mi samo funkcionišemo da komšiji crkne krava.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar