25°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen/kimkardashian

Izvor: WANTED

SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Isplivalo u javnost da Kardašijanke šminku testiraju na svojim zaposlenima, a njima sleduje ovo ako odbiju!

Kuvarice, spremačice, dadilje i asistentkinje moraju da se pridržavaju pravila koja Kim zahteva

Ukoliko ne možete da zamislite da dobijete otkaz zato što ste spremili smuti koji je za nijansu hladniji nego što bi trebalo ili zato što niste složili garderobu pod uglom od 90 stepeni, zaposleni kod sestara Kardašijan mogu.

Zahvaljujući čitavom timu koji radi za nju, Kim Kardašijan postiže sve ono što se od nje zahteva: da uvek dobro izgleda, iznese neviđene modne kombinacije i pojavi se na svakom spektakularnom događaju.

Ipak, da li uopšte možete da naslutite koliko je ova rijaliti zvezda stroga kada je reč o zadacima njenog tima?

Kuvarice, spremačice, dadilje i asistentkinje moraju da se pridržavaju pravila koja Kim zahteva, a sigurni smo da ćete se složiti da nisu ni malo laka.

Zaposleni kod Kim znaju da je osnovno pravilo da ne smeju da je probude šta god da se dešava, čak i ako deca plaču. Kim je istakla da je razlog ovog pravila to što joj buđenje remeti san, a to, kako kaže, "znatno utiče na lepotu"

Ona želi da svakog dana bude odmorna i sveža, a za decu su odgovorne dadilje. To takođe važi i za njene asistentkinje koje će biti sankcionisane ukoliko let kasni ili ukoliko automobil nije stigao na vreme.

Kajli Džener svoje ruževe testira na ruci svoje spremačice. Jednom prilikom je izjavila da ona ima "izuzetno dobru ruku" za to, kao i da je "jako fina jer samo sedne, ćuti i pusti je da joj šara šta želi".

Niko od zaposlenih ne sme na sebi imati minđuše, ogrlicu, narukvice. Kim Kardašijan je 2016. godine opljačkana, nestao je nakit i od tada je postavljeno ovo pravilo. Ni ona sama više ne nosi nakit.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar