33°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Novosti

Pevačica Ana Kokić otkrila sve o svom emotivnom statusu!

Pevačica Ana Kokić će zajedno sa DŽenanom Lončarevićem stati pred publiku u okviru novogodišnjeg programa u Crnoj Gori 2. januara 2022.

Na konferenciji za medije koja je organizovana tim povodom, pevačica je istakla da će se na veliko zadovoljstvo latiti mikrofona.

- Očekujem da se lepo provedemo, a to kakve će mere biti, zavisi od situacije i mesta - počela je Ana za 24sedam, koja iako važi za jednu od najlepših pevačica, ne smatra da je doterala liniju.

- Nisam dovela liniju do savršenstva (smeh)! Nije, nikad nije savršeno. I ne treba da bude - kaže Kokićeva, vidno raspoložena, pa objašnjava da svakako voli da vodi računa o sebi, ali onoliko koliko sama oseća da treba.

Naslednice Teu i Ninu, koje je dobila u braku s Nikolom Rađenom, ne vodi na nastupe jer su za to još uvek male.

- Eventualno ako je neki događaj na otvorenom, oko šest, sedam uveče, onda da, ali su za diskoteke još male - naglasila je, pa se dotakla i svog ljubavnog života.

- Želje za prethodnu godinu su bile da ostanu svi zdravi, voljeni, zbog situacije koja se dogodila, a mislim da iste želje imam i za narednu godinu. Nova ljubav? Kad dođe, dobrodošla! Ovako... Ništa, za sad.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar