Izvor: BLIC
09.12.2021 u 15:30
0

HRVATI KOMENTARISALI JUTJUBERKU: Smetala im njena popularnost!

Pesma popularne jutjuberke iako ima veliki broj lajkova, više je dislajkova

Srpska jutjuberka Kika, koja je prethodnih mesec dana bila u žiži interesovanja javnosti zbog svađe sa Bakom Prasetom u jutarnjem programu , objavila je svoju prvu pesmu koja je vrlo brzo postala jedna od najpopularnijih u regionu.

Međutim, i pored velikog broja pregleda, pesma ima dvostruko više „dislajkova“ nego „lajkova“, te je na hrvatskom portalu „Index.hr“ objavljen tekst o Kiki pod naslovom : “Srpkinja obara rekorde: Najpopularnija pesma u Hrvatskoj je gora od svake cajke”.

 

 

– Kada vidite trending na Jutjubu u Hrvatskoj, verovatno ćete razmisliti o tome da svojoj deci ograničite vreme na internetu – navodi ovaj hrvatski portal, koji uz to navodi da je upravo svađa Kike i Bake Praseta razlog zašto je Kika dobila veći broj „dislajkova“ nego „lajkova“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter