20°C

Beograd

Photo: instagram nikola rokvić

Izvor: Happy BSC

Nikola Rokvić proslavio prvu slavu bez Marinka, a njegova poruka tera suze na oči! (FOTO)

Nikola Rokvić praznike je proslavio sa najmilijima, a porodičnu slavu Svetog Stefana porodica je obeležila prvi put nakon smrti njegovog oca Marinka koji je preminuo 6. novembra 2021. godine.

– Na mnoga blaga i radosna leta svima koji slave!!! Divna pouka u Stefanovim poslednjim rečima, kada je kamenovan: “Gospode! Ne uzmi im ovo za greh!”
Koliko smo danas spremni da se molimo i blagosiljamo naše neprijatelje i gonitelje? To je novina koju donosi Hrišćanstvo! Ta novina čini da loši postanu bolji! Živeli!!!, poručio je Nikola u opisu fotografije na kojoj je pokazao delić atmosfere iz porodičnog doma.

Pevač je rekao da je porodica provela Badnje kod Bojaninih roditelja, Božić su obeležili u Beogradu, zajedno sa mamom Slavicom, bakom Ilkom, a bio je tu i brat Marko. Nikola je u nekoliko navrata rekao da utehu nakon očeve smrti nalazi u svojoj porodici.

– Snagu sam našao u porodici, deci, supruzi, majci, bratu, prijateljima, rodbini i jako me drži vera i nada da je Marinko sada na jednom lepšem mestu, izjavio je nedavno Nikola.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar