29°C

Beograd

Photo: insagram/printscreen, romana_panic

Izvor: informer

PEVAČICA ŠOKIRANA TORTUROM NAD ĐOKOVIĆEM: Ja sam bolje prošla iako sam završila u zatvoru - ON JE LJUDINA!

Romana Panić kaže da je ona u Australiji bolje prošla od Novaka Đokovića, iako je u jednom momentu završila i u zatvoru.

Pevačica je sredinom 2020. godine uhapšena u Brizbejnu.

Provela je tri meseca u australijskom zatvoru, a svoje iskustvo uporedila je sa torturom koju poslednjih nekoliko dana preživljava najbolji svetski teniser.

- Šokirana sam ovim što se Novaku desilo, ali nisam iznenađena, jer sam i sama doživela torturu australijskih vlasti. Doduše, bolje su se ponašali prema meni u imigracionom centru i u zatvoru nego prema Noletu. U toj zemlji su takvi zakoni da nevin čovek lako može da nadrlja - počinje Panićeva priču za Informer i dodaje da je ona imala bolje uslove u zatvoru nego Đoković u hotelu za migrante:

- Ne mogu da verujem da su mu tamo namerno uskratili osnovne uslove života, pa čak i hranu. Ja sam i u imigracionom centru i u zatvoru imala apsolutno sve što sam tražila. Jedino što mi je ostalo u lošem sećanju jeste prvi susret sa australijskom policijom. Sećam se da su bili veoma drčni prema meni. Oni su takvi, ako odluče da te kinje, naći će milion stvari koje će namerno iskoristiti protiv vas.

Romana kaže da je svim srcem uz Noleta i da je, uprkos deportaciji, on moralni pobednik.

- Novak je ljudina! Junački je izdržao sve što su mu radili u Australiji. Maltretirali su ga kao da je najgori kriminalac. On je broj jedan u svetu i to je jedini razlog što su pokušali da ga sruše, a ne shvataju da je on iz svega ovoga već izašao kao pobednik - zaključuje pevačica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar