18°C

Beograd

Photo: Instagram/_njezz_

Izvor: Informer

VIKTOR SAVIĆ ISKRENO O BRAKU I PORODICI: NE OČAJAVAM OVO JE MOJ IZBOR!

Viktor Savić kaže da ne želi da zasnuje porodicu sve dok se bude siguran da pored sebe ima pravu osobu.

 Popularni glumac zato svesno odlaže brak, a neće biti očajan ni ako ostane bez potomstva.  

 - Ljudi mi kažu nema veze, napravi decu, lako ćeš da se razvedeš", a ja ne razmišljam tako. Čekam pravu osobu za porodicu. Nemam devojku i zbog toga se sve to odlaže. Bože zdravlja, videćemo, nisu svi ni predodređeni da imaju decu. Ne bih voleo ni da kasno dobijem decu, pa da me ona gledaju kao nekog poludedu dok odrastaju - rekao je Savić u jednoj emisiji na internetu. 

Popularni glumac dodaje da su figure oca i majke osnov svake porodice.

-  Ja baš tako nekako i razmišljam i mislim da kada dođe taj neki trenutak da se sve veže. Sada sve veze koje imam, olako mogu i da izađem iz toga. Često pričam o tome, pa neki će možda steći i utisak da ja očajavam, ali ovo je moj izbor.

Upoznao sam dva čoveka, jedan je stranac, Amerikanac, koji obožava Srbe i za sebe priča da je Srbin iako je prvi put sada bio u Srbiji. To mi je prijatelj jedan iz Njujorka, jako je uspešan, bavi se nekretninama. Investicijom čudne okolnosti, uvek mu se provlače neki Srbi kao bliski.

On je potpuno lud za Srbima. On je malo stariji od mene, ali je deda. On ide sa mnom zajedno na festival, ali je već deda. Imam prijatelja iz Srbije, mojih godina, koji je već deda. Sve je moguće i stvarno bi divno bilo. Mi smo svi vaspitani. Kultura i filmovi su nas vaspitali da je važno da napraviš decu, kakve veze to ima i da ostaneš u dobrom odnosu. Ali, zbog toga porodice nestaju.

Nekako drugačije razmišljam i dok razmišljam ispravno, vreme prolazi i ne radim ništa na tom planu - rekao je Savić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar