19°C

Beograd

Photo: Youtube printscreen/Jasar Ahmedovski

Izvor: Novosti

KAKO ŽIVI JAŠAR? Pevač ima luksuznu kuću u Turskoj, a evo na šta najviše voli da troši novac

Pevač Jašar Ahmedovski, koji je više od 40 godina na sceni, priznaje da redovno trenira u teretani koju gradi u svom domu, i otkrio da nikada do sada nije uradio nijednu intervenciju na telu, iako su mnogi sumnjali u to.

- Ništa nisam radio nijednu intervenciju, i neću nikad. Otprilike oko 70 kilograma dižem iz ležećeg položaja. Nikad nisam išao na tu varijantu da budem nabildovan, nego da se lepo osećam. Kocku nikada nisam probao, drogu takođe, i to može da vam potvrdi bilo ko.

Jašar je prokomentarisao i mlađe kolege.

- Svaka generacija ima svoje vreme i svoje mlade ljude. Ovi današnji mladi ljudi su malo drugačiji nego što je bila moja generacija i samo bih ih posavetovao da malo više poštuju nas starije kolege, i to je sve - rekao je za Objektiv.rs i otkrio na šta najviše troši novac:

- Na garderobu, dobre restorane i automobile najviše trošim novac.

- Ne bih, zato što nemam vremena za to, a i iskreno, nemam živaca.

Pevač ima i luksuznu kuću u Turskoj koja je opremljena i bazenom, te priznaje da iz tog razloga nema potrebu da ga ima i ovde.

- Da sam hteo, imao bih bazen, ali smatram da mi on nije potreban. Bazen imam u svojoj kući u Fetijama u Turskoj i tamo uživam.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar