21°C

Beograd

Photo: Happy BSC/

Izvor: Telegraf

Stihovi pesme "Zlatiborske zore" kriju tajnu: Anina pesma nastala je prema priči ovog ljubavnog para

Jedan od najvećih hitova Ane Bekute  "Zlatiborske zore" napisala je Marina Tucaković a pevačica je nedavno otkrila i kako je nastala čuvena numera.

Naime, tekst je nastao po istinitoj ljubavnoj priči Marine i Aleksandre Fute Radulovića. 

- Marina i Futa su te godine bili u svađi i pomirili su se na Zlatiboru. Tako su nastali ti stihovi: "Opraštam ti zlatiborske zore, mesečinu iznad mora Crne Gore, opraštam ti reke i ravnice, neke krupne stvari, al' neću sitnice" - ispričala je Ana nedavno.

Na komemoraciji održanoj u čast Tucakovićeve, Bekuta je sa ponosom istakla da je zapaženo mesto na estradnoj pozornici zauzela zahvaljujući upravo njoj.

- Sasvim sam sigurna da moja karijera ne bi bila ovakva kakva jeste da Bog nije spustio svoju ruku na Marinu i odbario je takvim talentom. Bez ikakvog uzdržavanja kažem da zbog Marine imam hitove, zbog Marine se volim sa svojom publikom, zbog Marine mi publika veruje ono što pevam - istakla je tom prilikom Ana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar