33°C

Beograd

Photo: Happy BSC/

Izvor: Informer

SVI DETALJI VENČANJA DARKA I BARBARE! Lazić sprema veselje od dva dana

Darko Lazić i njegova partnerka Barbara Bobak, nedavno su boravili u Americi na zajedničkoj turneji kada je kao bomba odjeknula vest o njihovoj veridbi za koju kažu da je došla potpuno prirodno i očekivano. 

- Jednostavno našli smo se i živimo zajedno, volimo se smatram da je to potpuno prirodno da idemo dalje svadba, pa deca, pa lagano - rekao je pevač a Barbara otkrila da li je očekviala veridbu.

- Naravno da sam očekivala, šta sam se useljavala onda (smeh). Nisam reagovala, nije bilo grandoizno jer ja to ne volim. Ja sam samo molila Boga da ne bude neko klečanje i neke gluposti, očekivala sam ali se nisam iznenadila - iskrena je Darkova izabranica.

Ljubavni život pevača oduvek intrigira javnost, a o odnosu Barbare sa njegovom majkom dosta se nagađa. Međutim, Darko je odlučio da, jednom za svagda, stavi tačku na ove spekulacije.

- Iskreno, znaš koliko mene zabole d*pe kome se Barbara dopada, meni se dopada najviše na svetu. Mogu ja da se ne dopadam njenima i ona mojima zabole me d*pe. Ja živim sa njom, ja je ženim, ja sa njom ležem i budim se, meni se dopada najviše na svetu i ćao. Šta ima ja kome da polažem račune? Meni je bitno da se meni najviše sviđa i to je to - jasan je bio on

Budući supružnici ne gube vreme i svadbu planiraju već u junu mesecu na kojoj će biti preko 800 zvanica. Nemaju dilemu ni kada je u pitanju pevačica koja će im ulepšati ovo veselje koje će trajati čak dva dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar