12°C

Beograd

Photo: YOUTUBE/PRINTSCREEN/JUTARNJI PROGRAM TV HAPPY

Izvor: KURIR

NOVE INFORMACIJE O NAPADU! Snežana Dakić skinula ZAVOJE SA GLAVE (VIDEO)

Snežana Dakić pre nekoliko dana preživela je pravu dramu, kada ju je nepoznati napadač nasred ulice udario kamenom u glavu, zbog čega je hitno primljena u Urgentni centar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Sada se oglasila i otkrila nove detalje incidenta.

Snežana je rekla da joj se javila drugarica, modna kreatorka, kojoj je, sudeći po opisu, verovatno isti čovek razbio izlog i da je reč o skitnici.

- Par novih detalja za bizarni incident u kom sam, Bogu hvala, sačuvala živu glavu i ostala zdrava i prava. Javila mi se drugarica, modna kreatorka, koja drži butik u Svetogorskoj, da je njoj u decembru, isti čovek očigledno, sudeći po opisu razbio izlog ciglom zato što mu je, takođe, smrdeo razređivač - počela je priču voditeljka i dodala:

- Ona ga je kasnije ponovo videla i prijavila policiji, policija ga je privela, odvela u "Lazu Lazarević", ali su ga tamo nakon date terapije pustili. Čovek je beskućnik, a ne postoji zakon za beskućnike.

- Još uvek nisam dobila nikakvu informaciju, zvaću inspektora, iako postoji snimak napada. Dakle, čovek je već poznat policiji, a stvar je u tome što ne znaju šta će sa njim, verovatno, nagađam. Ne postoji zakon da se zna šta će se sa beksićnicima i skitnicama. Vodite računa, ne gledajte u telefon, osvrnite se oko sebe - zaključila je Snežana, koja je u opisu snimka koji je objavila napisala:

- Novi detalji, u decembru je već pisano o skitnici koja razbija izloge jer mu smrdi razređivač. Pokrenuću širu društvenu akciju da se iznađe rešenje za beskućnike, jer nekima, očigledno treba terapija lekovima, da ne bi bili agresivni i ugrožavali živote i imovinu. Pogledajte dobro oko sebe. Ako vam neko deluje kao duševni bolesnik, budite na oprezu u njegovom prisustvu. To je sve što sada mogu da kažem… - piše u opisu Snežaninog obraćanja.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar