Izvor: ALO
11.04.2022 u 22:41
0

LEPE VESTI! TRUDNA BRITNI SPIRS!

U bejbe, bejbe – Britni Spirs je trudna!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Britni Spirs je objavila da očekuje svoje prvo dete verenika Sema Asgarija. Pevačica je već mama Šona Prestona (16) i Džejdena Džejmsa (15) iz prošlog braka sa Kevinom Federlajnom. Pop zvezda (40) objavila je da očekuje svoje prvo dete sa verenikom Semom Asgarijem u objavi na Instagramu 11. aprila. rekavši da je primetila da je počela da dobija na težini nakon nedavnog putovanja na Maui sa 28-godišnjim fitnes trenerom.

„BILA SAM DEMORALIZOVANA I POSRAMLJENA“: Britni Spris iznela nove skandalozne optužbe!

– I tako sam uradila test na trudnoću … i uhhhhh pa … imam bebu – napisala je Britni.

 

 

Britni je rekla je da neće toliko izlaziti kako bi izbegla da je paparaci fotografišu.

 

 

Osvrćući se na prethodno iskustvo sa trudnoćom, pevačica se priseća kako je podnela medijsku pažnju u jeku slave.

 

– Teško je jer sam kada sam bila trudna imala sam perinatalnu depresiju… Moram da kažem da je apsolutno užasno, žene tada nisu pričale o tome… neki ljudi su smatrali da je opasno ako se žena tako žali sa bebom u sebi, ali sada žene pričaju o tome svaki dan… hvala Isusu, ne moramo da zadržavamo više taj bol – rekla je Britni.

 

Britni je završila svoju objavu rekavši da sada planira da radi jogu svaki dan umesto da izlazi, dodajući: „Širiti puno radosti i ljubavi!!!“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter