6°C

Beograd

Photo: YOUTUBE/PRINTSCREEN/Johnny Depp's guy

Izvor: ALO

DETALJI IZ SUDNICE DOSPELI U JAVNOST! Džoni Dep tukao bivšu, vukao po razbijenom staklu i pretio smrću?

I o glumcu i o Amber iznesene su jezive činjenice na sudu

Juče je počelo suđenje između slavnog glumca Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd, a mnogi ga nazivaju i suđenjem decenije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Inače spor između bivših supružnika traje već šest godina, a masa fanova širom sveta jedva čeka epilog drame.

Pojedini detalji iz sudnice dospeli su u javnost, poput onih kako je Dep navodno bio nasilan u braku prema supruzi.

POČELO SUĐENJE DŽONIJA DEPA I AMBER HERD! Optužuje bivšu suprugu da ga je "lažno prikazala kao nasilnika u porodici"

- Prislonio ju je na šank. Gađao ju je flašama. Vukao je po podu, po razbijenom staklu. Udario ju je nogom. Rekao joj je da će je je**no ubiti, da je je**no mrzi. Udarao ju je, udarao. A onda je penetrirao u nju flašom - tvrdnje su advokatice Amber Herd, dok je glumčev PR sve negirao.

- Ove fiktivne tvrdnje nisu iznesene na početku Amberinih optužbi 2016. godine, a tek su se zgodno pojavile godinama kasnije, kad je tužena za klevetu jer je u svom tekstu navela da je žrtva seksualnog nasilja. Reči su ključne u tužbama za klevetu i zanimljivo je da je ova optužba došla tek nakon toga. Ovo sledi obrazac njenih razrađenih, lažnih tvrdnji koje su se menjale i razvijale tokom vremena u svrhu šoka u holivudskom stilu, koji je Amber ovladala i iskoristila ozbiljan društveni pokret za to - izjavio je.

Depova advokatica Kamila Vaskez, na početku suđenja je izjavila kako se Amber jako trudila najpre da osvoji glumca, a onda je potpuno okrenula priču i počela da ga ponižava.

- Gospođica Herd je jako problematična osoba koja manipuliše ljudima oko sebe - izjavila je.i dodala da je Amber tada bila sklona fizičkom nasilju:

- Gađala ga je stvarima, udarala ga, govorila bi mu da je kukavica, da nije bio dovoljno muško jer se nije hteo da se tuče s njom - nastavila je Vaskez.

Advokatica Amber Herd tvrdi i da je jedini krivac Dep, koji je pun besa.

- Na Amber je gledao kao na svoju majku i svoju sestru koju mrzi - rekla je, dodavši da je njegov bes bio podstaknut alkoholom i drogama.

S druge strane, Kamila tvrdi da su prijatelji upozoravali glumca na Amberinu narav.

- Ona bi ga ponižavala, vrištala na njega, on bi pokušavao da je umiri. To se stalno ponavljalo. Pokušao je da se nosi s tim tako što bi pobegao, kao što je bežao kao dete, ali to bi nju samo razbesnelo. Gospođica Herd izjednačila je nasilje i bes sa strašću - istakla je.

- Kad bi njih dvoje putovali zajedno, njegov tim je uvek bukirao dodatno sobu da on ima gde da bude dok ona besni - tvrdila je Depova advokatica i dodala da je bračni savetnik glumicu opisao kao agresivca.

- Besnela je na pomisao da bi je Dep ostavio. Ponižavala ga je, a kad je pokušao da ode, postala je nasilna, toliko nasilna da je na njega bacila flašu koja mu je udarila u ruku i prsnula, odsekla mu je kraj jednog prsta. Gospođica Herd pokušava da izbegne javno poniženje i predstavi se kao predstavnica "MeToo" pokreta - tvrdi, te dodaje kako je Amber opsednuta javnim imidžom.

- To joj je na prvom mestu. Nakon nagodbe od sedam miliona dolara s gospodinom Depom, izjavila je da ne želi ništa od njega i da će to donirati Dečijoj bolnici Los Anđelesa. Nije donirala - dodala je.

Amberina advokatica pak tvrdi da Dep u sebi skriva ogromnu količinu besa, te da je konstantno uzimao različite lekove.

Tvrdi i kako je kontrolisao šta njegova supruga nosi, napadao ju je da ga vara sa svakim kolegom, pa čak i tražio da ne snima scene seksa u filmovima.

- Amber je napravila grešku koju su napravili milioni žena pre nje. Odlučila je da ostane i pokuša da reši problem. Mislila je da bi mogla da ga promeni ako bi mogla da ga otrezni i očisti. Pokušavala je, išla je kod terapeuta, išla je na bračno savetovanje - izjavila je advokatica Bredehoft.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar