Izvor: KURIR
19.04.2022 u 08:47
0

HOTEL OD 50 MILIONA EVRA! Brena i Boba poseduju vinariju i nekoliko firmi, a ovo su svi biznisi kojima se bave

Pre nekoliko godina ovaj par je kupio ceo sprat u kuli na Novom Beogradu

Lepa Brena i Boba Živojinović uskoro počinju sa gradnjom luksuznog hotela na Zlatiboru u koji će uložiti oko 50 miliona evra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

To je potvrdio i bivši teniser i rekao da pored toga planira da investira i u biznis u Majamiju.

Ovaj luksuzni objekat će podići iza jezera, i to na potezu između Dino parka i studentskog odmarališta. Boba je tamo još devedesetih godina, kao istaknuti sportista, dobio na korišćenje zemljište od dva hektara.

Trižišna vrednost ara na tom delu je, kako saznajemo od trgovaca nekretninama, između 25.000 i 30.000 evra, pa njegov plac košta oko šest miliona evra. Da su Brena i Boba pravi magovi kada je u pitanju investiranje u nove poslove, govori to da imaju nekoliko uspešnih firmi.

OVOG POLITIČARA JE VOLELA PRE BOBE! Nekada je bio narodni poslanik, a evo šta kaže za Brenu!

Već godinama imaju firmu za čišćenje fasada, krovova, staza, ali i puteva i uklanjanja grafita sa zidova. Bračni par je ovaj posao nedavno prepustio svom sinu Viktoru Živojinoviću, ali se njih dvoje i dalje vode kao vlasnici firme. 

Pre nekoliko godina kupili su ceo sprat u kuli na Novom Beogradu, a prvi komšija im je Novak Đoković. Živojinovići su planirali tamo da se presele u narednom periodu, kada prodaju vilu na Bežanijskoj kosi.

Poseduju i vinariju u Šidu, a planiraju da investiraju u nekretnine i u Majamiju i na Maldivima. Pisalo se i da Brena planira da pokrene biznis s hulahopkama i da će u narednom periodu plasirati proizvod.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter