Izvor: STORY
21.04.2022 u 08:07
0

„ORIGINALNOSTI MANJKA!“: Ksenija Uraganka dala svoj sud o Konstrakti!

Otkrila i svoje prognoze za predstojeću Evroviziju

Ksenija Knežević je na poslednjoj održanoj „Evroviziji“, zajedno sa Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić, predstavljala Srbiju i zabeležila najbolji rezultat naše zemlje u prethodnih šest godina, 15. mesto u finalu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sada je Ksenija Knežević rekla šta misli o ovogodišnjoj predstavnici naše države na ovom takmičenju, Konstrakti, te njenoj pesmi „In Corpore Sano“.

– Originalnosti generalno manjka, pa su njena pojava i nastup došli kao pravo osveženje – rekla je na početku Ksenija.

BUJNO POPRSJE ODUZIMA DAH! Seka Aleksić raspametila dekolteom, komentari su pljuštali (FOTO/VIDEO)

– Iskreno, bila sam iznenađena što je naš narod u tolikom broju glasao za nju, ali verujem da će Konstrakta na jednako pozitivan način iznenaditi i evropsku publiku – dodala je ćerka pevača Nenada Kneževića Kneza, koji je takođe učestovovao na „Evroviziji“, 2015. godine, kad je Crnoj Gori doneo dosad najbolji plasman, 13. mesto u finalu.

Ksenija je otkrila i šta prognozira Konstrakti u Torinu sledećeg meseca.

– Verujem da će nam doneti visok plasman. Ivana, Sanja i ja smo se čule sa njom i čestitale joj – zaključila je Kneževićeva.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter