Izvor: KURIR/JUTARNJI.HR
03.05.2022 u 11:45
0

OSTAJE BEZ 100 MILIONA DOLARA?! Novi udarac za Megan Markl

Megan Markl ovih dana ne spava mirno…

Nakon drame s britanskom kraljevskom porodicom, sada je i Netflix, podstaknut padom broja pretplatnika, otkazao njen animirani film „Pearl“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ovaj projekat je već dugo u početnoj fazi stvaranja, a vest o otkazivanju saradnje novi je udarac za Meganinu produkcijsku kuću Archewell, koju je još 2020. osnovala sa suprugom, princom Harijem. 

NASTAVIO DA KRŠI ZAKON! Lazić dobio zabranu da vozi zbog alkohola i kokaina, a sada se snima u autu (VIDEO)

Archewell Productions osnovali su s ciljem kreiranja serija, dokumentarnih, dugometražnih i dečjih emisija. „Pearl“ je trebao da bude prva animirana serija ove producentske kuće, ali kako u dve godine Megan Markl nije uspela da dovrši svoj projekat, Netflix je bio primoran da joj se zahvali na saradnji, baš kao što je to uradio s nizom drugih animiranih projekata koji takođe nisu ispoštovali rokove isporuke.

Takođe su poručili producentima da pokušaju da prikažu svoje projekte na nekim drugim striming platformama, ali ne zna se jesu li isti savet dali i Megan Markl. Uprkos otkazivanju „Pearla“, Netflix se ipak nada da će nastaviti saradnju na nekim drugim projektima produkcije Archewell. Tako se šuška da se planira zajednički projekat, dokumentarni film „Heart of Invictus“, koji govori o Invictus igrama, a snimateljska ekipa je pratila Megan i Harija tokom poslednjih igara održanih u Holandiji.

Saradnja nekadašnjeg kraljevskog para i Netflixa započela je u septembru 2020, kada je striming servis izdvojio 100 miliona dolara za ovaj projekt. Megan Markl preuzela je uloge kreatorke i izvršne producentkinje, a reditelj Dejvid Furniš, suprug poznatog muzičara Eltona Džona, takođe je trebao da bude izvršni producent „Pearla“.

Radnja „Pearla“ bazirana je na pustolovinama 12-godišnje devojčice koja pokušava da savlada svakodnevne životne izazove, a mnogi su verovali da Megan zapravo želi da prikaže svoje detinjstvo jer smatraju da je naziv „Pearl“ (biser) izvorno značenje njenog imena Megan (grčki Margaret, izvedeno od margaritēs, znači biser).

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter