Izvor: INFORMER
05.05.2022 u 10:10
0

„NIKADA SE NE BIH RAZVEO!“: Mile progovorio o braku sa Martom, otkrio nepoznate detalje

Folker progovorio o braku

Mile Kitić decenijama uživa u srećnom brakom sa koleginicom Martom Savić, a sada je pevač otkrio da je ženi prepisao svu imovinu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je ispričao anegdote sa nastupa, pa objasnio da li njegovoj supruzi smeta titula ženskaroša koju nosi.

„ZAMALO DA NAS UBIJE“: Otkriveno šta se desilo Darku Laziću u Parizu, isplivali šok detalji

 

– Dešavalo mi se da devojke usred mog nastupa skinu gaćice i bace mi na scenu. Onda uzmem te njihove gaće i okačim ih oko glave. Ne gledam sebe kao zavodnika ili šmekera, možda to ljudima sa strane tako izgleda – rekao je folker.

– Mnogo puta do sada izmišljali su razne intrige i pričali da nas dvoje živimo svako za sebe. Marta i ja smo uprkos svim tim pričama ostali zajedno. Ja sam joj prepisao svoju imovinu, sve se na nju vodi. Nikad se ne bih razveo! Porodica mi je oduvek bila na prvom mestu-  isticao je pevač.

– Svi misle da se drogiram, da koristim kokain. Vide me kako skačem po sceni, da sam pun energije, i onda su ubeđeni da sam na nekim narkoticima. A ja u životu to nisam probao. Nikada nisam ni cigaretu zapalio. Sto puta su mi prilazili, kada pevam po Evropi, i gurali mi u ruke drogu i nudili mi: „Hoćeš, ajde uzmi“ – otkriva Mile.

– Ja sam pun snage! Tako se ponašam od kada znam za sebe. Baš zato što sam lud ljudi me toliko i vole. Imam 70 godina, a na bini sam pokretan, igram kao blesav. Popijem dva-tri pića, čisto da se malo „podignem“ ako sam umoran od puta. Ne znam da li mi je neko nekada sipao drogu u piće, možda i jeste, pa sam imun na to .

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter