13°C

Beograd

Photo: YOUTUBE/PRINTSCREEN/Johnny Depp's guy

Izvor: ALO

ŠOK NA SUĐENJU! Advokatica Džoni Depa saterala Amber Herd uza zid, usledila rečenica koja će glumicu uništiti do kraja! (VIDEO)

Amber Herd konačno je priznala da nije isplatila obećanu donaciju od 3.5 miliona dolara ACLU-u, nakon što je tvrdila da je novac od razvoda donirala u humanitarne svrhe, piše "Dejli mejl".

Svedočeći na sudu u ponedeljak, Amber Herd je rekla da nije donirala obećanu sumu novca od nagodbe za razvod, vredne 7 miliona dolara, jer je Džoni Dep tužio. Međutim, Herdova je nekoliko puta tvrdila - uključujući pod zakletvom u Depovom slučaju klevete 2020. u Velikoj Britaniji - da je čitav iznos donirala u dobrotvorne svrhe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NE ŽELE MC STOJANA! Hrvati besni, pevač zakazao koncert u muzeju umetnosti, oni poslali jasnu poruku

Amber Herd se pojavila u holandskoj emisiji "RTL Late Night" 2018. godine gde je rekla: "Ukupno je donirano 7 miliona dolara - podelila sam ih između ACLU-a i Dečje bolnice u Los Anđelesu. Nisam htela ništa".

Amber je na sudu rekla da još nije uplatila punu donaciju jer je Džoni tužio za 50 miliona dolara u martu 2019.

"U potpunosti nameravam da ispoštujem sva svoja obećanja. Volela bih da prestane da me tuži, da bih mogla", dodala je.

Terens Doerti, glavni operativni direktor i glavni savetnik ACLU-a, svedočio je ranije u slučaju i rekao da je do sada od Herdove ili u njeno ime donirano ukupno 1.3 miliona dolara. Od tog novca Herdova je direktno donirala 350.000 dolara u decembru 2018. i od tada nije uplatila novac. Džoni Dep je platio 100.000 dolara, a još 350.000 dolara stiglo je iz fonda u investicionoj kompaniji Fidelity.

Još jedna uplata od 500.000 dolara došla je s računa u investicionoj kompaniji Vanguard, za koju je Doerti rekao da veruje da je to fond koji je osnovao Ilon Mask. Amberina advokatica Ilejn Bredehoft pitala je zašto je Herdova prihvatila nagodbu od Depa od 7 miliona dolara.

"Nije me bilo briga za novac. Rečeno mi je da ako ne pristanem na iznos koji se može poništiti, nikada se nećemo nagoditi. Uzela sam daleko manje od onoga što su mi nudili i na šta sam imala pravo", rekla je.

Amber je rekla da je novac donirala u dobrotvorne svrhe jer nikada nije bila zainteresovana za Džonijev novac.

"Samo sam želela svoju sigurnost i svoju budućnost, a on je to ugrozio… Želela sam da me ostavi na miru. To govorim od 2016. godine", zaključila je.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar