30°C

Beograd

Photo: YOUTUBE/PRINTSCREEN/HAPPY TV

Izvor: GRAND ONLINE

"U TENKU ILI KROZ ODŽAK!": Ćana otkrila da ima i po dva nastupa dnevno, a nikada na slavlje ne uđe kroz vrata

Pevačica poznata po neobičnim dolascima na veselja

Mnogi estradnjaci spremni su na razne stvari kako bi na nastupu napravili dobru atmosferu i zaradili što veći bakšiš, a jedna od njih je i Stanojka Mitrović Ćana koja na svadbena veselja dolazila u kamionu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

"VEĆ JE BILO KASNO ZA VANTELESNU!": Branka Sovrlić ogolila dušu i priznala šta je najviše bol

- Ima sigurno jedno pet, šest godina,možda i više da skoro ne dođem na veselje onako kao sve moje kolege, da uđem, sednem, popijem kafu,uvek ulazim sa nekih neobičnih mesta, prevoznih sredstava, stepeništa - rekla je Ćana, a na našu konstataciju da je samo još kroz dimnjak nisu spustili, odgovorila:

- Da, nije isključeno ni to, ali moj gabarit izgleda ne dozvoljava. Domaćini se sad utrkuju ko će osmilisliti nešto bolje, orignalnije, zanimljivije.

- Uvek prihvatam sve što je zanimljivo, a da opet ne urušava moj ugled. Skoro sam imala jednu ponudu da dođem tenkom, pa to bi bio haos. Rek'o ako ste sa Ministarstvom odbrane u dobrim odnosima, ja nemam problem. Malo smo se šalili, ali neće me iznenaditi ni ako ta opcija bude- iskrena je pevačica za kojom vlada ogromno interesovanje, te otkriva da nekada peva i dva puta dnevno. 

- Ja više ne znam više da li sam pošla ili došla. Imam varijantu da prvo ispratim mladu, pa da onda idem kod drugog mladoženje u neko drugo mesto. Gledam samo fizički da mogu da stignem, da imam do slavlja par sati vožnje, do 200 kilometara smem da prihvatim, sve preko toga i preko granice ne smem, jer znam kolike su kolone - rekla je Ćana.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar