20°C

Beograd

Photo: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/nikolina_pisek

Izvor: STORY

"NAJBOLNIJE MI JE ŠTO JE UNA IZGUBILA OCA, A JA ŽIVOTNOG SAPUTNIKA": Nikola Pišek prvi put nakon smrti supruga Vidoja Ristovića

Voditeljka ne krije bol

O razlozima smrti supruga Nikoline Pišek, Vidoja Ristovića dosta se pisalo i pričalo, a sada je voditeljka prvi put progovorila o gubutku partnera sa kojim je planirala da provede čitav život.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

"VEĆ JE BILO KASNO ZA VANTELESNU!": Branka Sovrlić ogolila dušu i priznala šta je najviše bol

- Najbolnije od svega mi je što je Una izgubila oca, a ja osobu sa kojom sam planirala da budem celog života. Sve drugo je apsolutno nevažno - rekla je kratko slomljena voditeljka, koja se od supruga oprostila i na društvenim mrežama.

 - Ovakvog te se želimo sećati. Nasmejanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama. Samo da je ovakvih trenutaka bilo više... Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prili- kom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako srećni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata, i svi mi zajedno, bogata zbog svih neprocenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi – i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živećeš u svakome od nas dok dišemo. I gledaćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini - napisala je ona.

Podsetimo, Vidoje Ristović preminuo je 08.05.2022. u 44. godini života na stolu za masažu usled posledica srčanog udara, a sahranjen je 12.05. na Novom Groblju u Beogradu. Nikolina je na sahranu supruga došla u pratnji njihove mezimice, a tu je bila i Vidojeva ćerka iz prvog braka. Kada je krenula tužna povorka, voditeljka se uhvatila pod ruku sa njegovim ocem Mišom Grofom.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar