25°C

Beograd

Photo: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/bojana__rodic

Izvor: KURIR

OVO JE PORODIČNA KUĆA RODIĆA U TITELU! Kristalni lusteri, zlatni detalji, a ovaj kutak je sestrama omiljeni! (FOTO)

Bogdana Rodić i Bojana Rodić pre udaje živele su u porodičnoj kući u Titelu sa roditeljima Bogdanom i Danijelom, kao i sestrom Natašom Rodić.

Iako su Bogdana i Bojana "napustile" porodično gnezdo i preselile se u Beograd kod svojih partnera, često sa novim porodicama rado odlaze kod svoje porodice u Titel, gde se okupljaju i uživaju u prirodi, ali i luksuzu doma.

Sestre Rodić, Bojana i Nataša, u objavama na svom Instagram profilu pokazale su kako izgleda deo porodičnog doma u Titelu.

Sve je opremljeno s ukusom i porodica je mislila na svaki detalj. U kući dominiraju nežni tonovi, prljavo bela, siva, krem, ali i zlatna.

U dnevnoj sobi nalazi se ugaona garnitura, fotelje, stakleni sto, kao i ogroman kristalni luster.

Dnevna soba povezana je sa ogromnim hodnikom, a čini se da je baš taj kutak devojkama omiljeni, jer se tu nalazi ogromno ogledalo, te se sestre Rodić naješće tu fotogrfaišu.

Kuhinja je prostrana, u beloj boji, sa sivim radnim delom. Iako nisu pokazale kako kuvaju, Nataša nije odolela da se ne fotografiše u kuhinji i to sa dečkom.

U trpezariji je ogroman okrugli sto, kao i stolice sa posebnim radom u zlatnoj boji, koje se savršeno uklapaju u enterijer doma. U uglu nalazi se staklena viktrina sa detaljima u zlatnoj boji.

Kuća ima dva sprata, kao i ogomno dvorište, a porodic Rodić nedavno je renovirala kuću spolja, dok je unutra sve kao i pre nekoliko godina - uređeno sa puno ukusa.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar