20°C

Beograd

Photo: YOUTUBE/PRINTSCREEN/JUTARNJI PROGRAM TV HAPPY

Izvor: BLIC

DOŠAO JE KRAJ I TOME! Muškarac koji je napao voditeljku Snežanu Dakić, poslat je na lečenje

Došao je kraj i tome

Muškaracu Đ. T, koji je u aprilu ove godine napao voditeljku Snežanu Dakić, određena je mera bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

POKLON IZ SRBIJE! Džoni Dep na suđenju sa Amber Herd nosio OVU skupocenu stvar, oduševiće vas gest naše zemlje! (FOTO)

Prema nezvaničnim saznanjima, Prvi osnovni sud u Beogradu je izrekao meru obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi Đ. T, koji je 4. aprila bacio kamen u pravcu voditeljke, pogodio je u glavu i tada joj naneo lake telesne povrede.

Izrečena mera je prvostepena, odnosno još nije pravnosnažna.

- Čovek je išao za mnom, da situacija bude bizarnija, on je izašao iz lifta moje zgrade, a prvi put ga vidim, ne poznajem čoveka, čak sam mu se javila. Sigurna sam da tu nema nikakvog predumišljaja, on je slučajno bazao gore. Neka komšinica ga je videla na petom spratu, nije bio ni kod koga. Izgledao je kao beskućnik, vukao je neka kolica. Izašao je iz zgrade za mnom, došla sam do kola, i viknuo je, ali ga nisam dobro čula, pa sam mu rekla: "Ne razumem šta me pitaš", a on mi je odgovorio: "Je l' ti odvrćeš razređivač u zgradi? Smrdi. Idem za tobom, ne mogu da dišem, gušim se". Odgovorila sam mu da je to moj parfem, prihvatila sam sa humorom jer sam videla da nije sav svoj – rekla je tada Snežana, a zatim je dodala

- Krenula sam da otključam auto i u tom momentu se on savio i dograbio kamen, možda ga je imao sa sobom. Udario je u šoferšajbnu i odbio se meni u glavu. Tako je zabolelo. Uhvatila sam se za glavu i svuda se slivala krv, a on je psovao i otišao - završila je.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".

Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar