21°C

Beograd

Photo: YOUTUBE/PRINTSCREEN/JUTARNJI PROGRAM TV HAPPY

Izvor: ALO

"NIJE GOTOVO, IDEM DO KRAJA!": Miroslav Ilić odgovorio nakon presude

On je ovih dana zauzet pripremom predstojećeg koncerta povodom 50 godina karijere

Mirjana Antonović objavila je juče na Fejsbuku da je sud doneo presudu u njenu korist i da je potvrđeno da je Miroslav Ilić biološki otac njenog sina Devina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NIJE NI DOŠAO U SRBIJU, A VEĆ SE DRUŽI SA POLICIJOM! Jutjuber ponovo divlja po ulicama Beograda (FOTO)

Ovim povodom pevač se oglasio juče, kada je rekao da je šokiran. Miroslav je sada rekao da ne zna kako da reaguje, jer presuda mu još uvek nije stigla, te ne zna kako su Mirjana i njen advokat saznali za to.

Inače, on je ovih dana zauzet pripremom predstojećeg koncerta povodom 50 godina karijere, koji će održati u decembru u Beogradu.

- Fokusiran sam na nove pesme i koncert u Areni 10. decembra na kojem ću sa svojom publikom proslaviti 50 godina karijere. Pripreme su već počele, jer će to biti gala koncert i to mi je trenutna preokupacija - rekao nam je pevač.

- Iz medija sam saznao da je presuda navodno doneta, kao i ostale detalje tog navodnog sudskog rešenja. Neprijatno me je iznenadilo što sam na takav način saznao tu informaciju. Moje primarno pitanje je kako je presuda dostupna svima, od medija do građana, osim meni koji sam tužen, budući da je samo ja još uvek nisam dobio, pročitao niti je stigla do kancelarije mog advokata. Verujte mi da ne znam o čemu se radi niti mogu da govorim o detaljima tog slučaja s obzirom na to da nisam video nijedno slovo tog, navodno, donetog rešenja - rekao je Miroslav, i priznao da će bez obzira na navodno rešenje suda odbraniti svoju čast i podneti žalbu u slučaju bilo kakve nepravilnosti na suđenju.

- Biću iskren i reći da mi nije jasno na koji način je takva presuda uopšte mogla da bude doneta i po kojim osnovima. Ja ću rešenje uredno da pročitam kada ga moj advokat dobije, ali isto tako imam puno pravo da uložim žalbu ukoliko bude nejasnoća. Sigurno je da mi nije prijatno što uopšte dolazi do ovoga, ali ćeraćemo se mi još i ići do Apelacionog suda ako treba. Ništa nije gotovo i svakako ću se potruditi da odbranim svoju čast i ono što mi se nepravedno nameće. Očekujem da će rešenje o donetoj presudi tokom sledeće nedelje stići kod mog advokata, pa ću moći da kažem nešto više - završio je Miroslav.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".

Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar