31°C

Beograd

Photo: YOUTUBE/PRINTSCREEN/JUTARNJI PROGRAM TV HAPPY

Izvor: BLIC

"ZNAM I ŠTA SI I KO SI, DA NISI SPOSOBAN ZA TAKVE STVARI": Evo šta je Laušević poručio Lečiću nakon optužbi Danijele Štajnfeld

Glumac kaže da je sa Lauševićem bio u kontaktu sve vreme, te da ga je utešio kada mu je bilo najteže

Branislav Lečić optužen je prošle godine od strane koleginice Danijele Štajnfeld za navodno silovanje, a tokom tog teškog perioda za glumca, dok optužbe nisu bile odbačene, podršku mu je pružio njegov kolega i prijatelj Žarko Laušević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STRASTVEN POLJUBAC! Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović u zanosu (FOTO)

- Javio mi se prošle godine, mi se čujemo s vremena na vreme i pričali smo jedno dva sata. Žare je osetio potrebu da sa mnom podeli nešto, što je osetio duboko kao jedno stradanje, a znajući mene, rekao je duhovito i lepo: "Nadam se da ćeš me razumeti, znam i šta si i ko si, da nisi sposoban za takve stvari, ali ja ne mogu da stupim u tvoju odbranu i kažem svoje mišljenje jer bi naslov bio zaista čudan: "Ubica štiti silovatelja"... – započeo je Lečić i dodao:

- Mnogo me je tada pogodio i nasmejao jer je pokazao koliko je iznad. Kroz njegove knjige se vidi da je u stanju da napravi distancu, zato je njegova literatura dobra, nigde ne pravi patetiku. Složio bih se sa Nebojšom Dugalićem da nas u životu događaji često preteknu, a onda dođe smisao. Žarko je uspeo da svoje događaje, koji su strašni i tragični, ne samo za njega, nego i za one sa druge strane, i to ne treba nikada preskočiti. Došao je na plemenitu dušu koja je greškom došla u tu sudbinsku situaciju i ta plemenita duša je uspela da se artikuliše kroz njegove knjige i to je bogatstvo za one koji čitaju. Više nego ikada nam je potrebna duša.

Lečić je potom odgovorio na pitanje da li bi on ikada napisao knjigu.

- Ovi događaji su ostavili težak pečat na mom biću, osetljiv sam čovek. Uvek sam nastojao u glumi da ostavim nekakav efekat da ljudi mogu preko glumca da tumače širinu ljudskog dijapazona, i negativnog, i pozitivnog, ali kada vam se desi da u životu budete u takvoj glavnoj ulozi, a da to niste birali, onda to ostavlja ozbiljne i teške posledice. Nadam se da će moj život u tom smislu, i umetnički, i ljudski pobediti, pa da ću biti u stanju da pravim takvu vrstu distance da možda nekada napišem neko slovo - zaključio je Lečić.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".

Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar