9°C

Beograd

Photo: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/severina

Izvor: 24 SATA.HR

"SADA JE DOSTA!": Severina Vučković žestoko je napala socijalnu radnicu, otrkiveni detalji suđenja

Na Opštinskom prekršajnom sudu u Zagrebu, kako prenose hrvatski mediji, vodi se prekršajni postupak protiv Severine Vučković

Na Opštinskom prekršajnom sudu u Zagrebu, kako prenose hrvatski mediji, vodi se prekršajni postupak protiv Severine Vučković  zbog remećenja javnog reda i mira.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

"ZEZNUTA JE SITUACIJA": Sanja Vučić prokomentarisala je skandal koji je zadesio Pavlovićevu

Prema optužnici, pevačica je vređala socijalnu radnicu Centra za socijalni rad Maksimir u februaru ove godine.

Prva rasprava na Prekršajnom sudu za dan 1. juna je odložena. O prijavi Centra za socijalni rad policiji pisalo se pre tri meseca.

Centar za socijalni rad Maksimir tad je podneo prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv Severine Policijskoj upravi zagrebačkoj zbog vređanja i omalovažavanja službene osobe.

Prema iskazu socijalne radnice, Severina Vučković nije birala reči u razgovoru s njom. Pevačica je navodno socijalnu radnicu pitala "s kojim pravom joj na adresu šalje drugu socijalnu radnicu da obiđe njenu majku". Socijalna radnica u prijavi je navela da joj je pokušala objasniti da Centar mora postupiti kod svake prijave sa sumnjom u nasilje koja im je dostavljena od člana njene porodice.

- Međutim, nju ne zanima što se ima za reći, nego nastavlja: Je... vam majku svima, ovo je zaje..., zaje... me već devet godina i sad je dosta - navela je socijalna radnica navodne Severinine reči. Pevačica je zatim navodno nastavila s vređanjem ostalih zaposlenih Centra.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar