3°C

Beograd

Photo: HappyBSC/TV lica printscreen/RTS

Izvor: HappyBSC/Politika/Novosti

PRE GAGE LUDO JE VOLELA ČUVENOG REDITELJA: Prvi suprug Milene Dravić i danas pamti mladalačku ljubav kao neizbrisiv trag! (FOTO)

Legendarna glumica Milena Dravić veoma retko je govorila u javnosti svom privatnom životu, iskustvima i mladalačkim ljubavima, te mnogi nisu znali da je pre Dragana Gage Nikolića i Voje Kokana Rakonjca bila u braku sa čuvenim rediteljem Purišom Đorđevićem koji danas ima 98 godina. Venčali su se 1960. godine, ali taj brak nije potrajao.

STUDIRA NA PRESTIŽNOJ SORBONI, A HARIZMU JE NASLEDIO OD ČUVENOG DEKE: Upoznajte UNUKA Velimira Bate Živojinovića! (FOTO)

- U to vreme je bila velika zvezda. Išli smo iz filma u film. Ali kad sam primetio da joj smetam i da po mnogo čemu nisam čovek za nju – prijateljski smo se razveli - istakao je u jednom od javnih istupanja Puriša, a nedavno je istakao i šta je najvažnije tokom života. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

- Najvažnije u životu je da se ne plašiš. Ja se nikada ničega nisam plašio, blisko mi je ono što je govorio Niče: “Nije suština u tome da smo bili živi, nego kako smo živeli“. Viđam ljude koji su nasmejani i srećni, ponekad sretnem i one bogate. Ali, i jedni i drugi uvek imaju strah koji ne mogu da shvate – prvi se plaše nesrećnih, jer misle da je nesreća “zarazna”, a bogati se, po istom principu, plaše siromašnih. Čovek ne sme da se plaši ni kad ostane bez kinte, ni kad ima milione, ni kad ostane bez ljubavi, ni kad ima ljubav - rekao je proslavljeni reditelj koji smatra da su istinske emocije presudne za dalje stvaralaštvo. 

- Ljubav je vrlo važna, naročito onda kad nas ta ljubav ostavi. Dan-danas u prolazu često viđam ženu koja me je ostavila 1980. godine.  Da li verujete da se od tada još nisam opametio? Ali, od svih žena koje sam poznavao i koje sam voleo, još uvek jedino i najviše volim Milenu Dravić – objašnjava Đorđević u konstataciju da mu je čuvena glumica bila vanvremenska. 

– Najveća ljubav bila mi je Milena Dravić. Ta ljubav je 1960. godine je prerasla u brak. U to vreme je bila velika zvezda. Išli smo iz filma u film. Ali kad sam primetio da joj smetam i da po mnogo čemu nisam čovek za nju – prijateljski smo se razveli – završava vrsni umetnik. 

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar