21°C

Beograd

Photo: YOUTUBE/PRINTSCREEN/Smeh Zabava/PINK

Izvor: KURIR

ŽENE LUDE ZA NJIM! OVO JE SIN EKREMA JEVRIĆA! (VIDEO)

Pokojnog Ekrema Jevrića publika je zavolela dok je učestvovao u rijaliti programima, a njegov sin Verdin Jevrić zapao je za oko lepšoj polovini zbog svog fizičkog izgleda.

Verdin je veoma popularan na društvenim mrežama, a živi u Njujorku i zaposlen je u jednoj tamošnjoj službi za obezbeđenje.

PRELEPE VESTI! ŽENI SE ŠABANOV SIN!

Ovaj mladić prvi put se pojavio na malim ekranima 2013. godine kada je došao u Šimanovce da podrži svog oca koji je tada bio u rijalitiju Farma.

Veoma je aktivan na društvenim mrežama, a sudeći po onome što objavljuje veoma voli sport. Sem što redovno posećuje teretanu, Verdin voli i golf, jednim od najpopularnijih sportova u Americi, kojim se bave samo bogati. Ide na bejzbol utakmice, u ribolov, voli skupe automobile i provod.

Podsetimo, Ekrem Jevrić se, naime, proslavio pesmom "Kuća pos'o, pos'o kuća" koja je za kratko vreme postala senzacija na Internetu. Nakon toga, 2010. godine je ušao u rijaliti, gde je dodatno povećao svoju popularnost.

On je živeo sa svojom porodicom u Njujorku, a 2016. preminuo je usled srčanog udara koji ga je zadesio dok je kretao na posao. Bio je oženjen Igbalom Jevrić, sa kojom je dobio četiri sina: Enisa, Verdina, Hajrudina i Berata.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar