12°C

Beograd

Photo: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/nikolina.pisek

Izvor: KURIR

OVAKO JE NIKOLINA PRIČALA O TOME! Miša Grof optužio Nikolinu da je ISCENIRALA pljačku, HAOS se nastavlja

Miša Grof, otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, optužio je udovicu njegovog sina voditeljku Nikolinu Pišek da je "inscenirala pljačku nakita u Hrvatskoj pre dve godine".

- Evo, otkriću vam nešto o čemu ćutim godinama. Nikolina Pišek je inscenirala onu pljačku pre dve godine u Hrvatskoj. Tada je njoj navodno odneto zlato u vrednosti od 270.000 evra i 68.000 evra u kešu. Dobio sam informaciju još tada da ona stoji iza svega, a posle su samo stizale potvrde - tvrdi Miša Grof.

- Kada su se vratili sa tog odmora, ona je prodala još zlata jer se kao plašila da ih opet ne pokradu. U stvari, ona je prodavala i sklanjala pare sa strane po hrvatskim bankama i računima - ispričao je Miša Grof.

Nikolina Pišek pre dve godine opisala je dramu kroz koju su tada prošli ona i njen suprug, a Vidoje je tom prilikom čak završio i u zatvoru jer je branio Nikolinu.

PRELEPE VESTI! ŽENI SE ŠABANOV SIN!

- Znam da cifra koja se pominje u medijima mnogima zvuči neverovatno, ali priča je veoma jednostavna. Moj suprug i ja smo u pregovorima da kupimo kuću i trebalo je da damo kaparu. Tih dana, kada se incident dogodio, Vidoje je podigao novac za kaparu i stavio ga u sef i bilo je pitanje trenutka kada će ga predati našem advokatu, koji je trebalo da zaključi ugovor sa prodavcem. Želeli smo da promenimo dom, budući da je kuća u kojoj živimo u Zagrebu oštećena u nedavnom zemljotresu - ispričala je tada medijima Nikolina.

- Bilo je više dragocenosti koje pripadaju mom suprugu. Imala sam samo dva prstena, jednu narukvicu i nekoliko satova, pa kada se sve sabere, ostali smo bez 270.000 evra.

- Vlasnik vile koji nas je napao i opljačkao još nije uhapšen. Ne gubim nadu da će se sve rešiti onako kako treba i zaista verujem da je napad na nas bio planski i organizovan. Ljudi koji žive u tom mestu su mi čak ispričali da se u istoj vili desila slična situacija i prethodne godine, sa jednom porodicom iz Indije - rekla je Nikolina.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar