31°C

Beograd

Photo: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/editaaradinovic

Izvor: KURIR

OTVORILA DUŠU! Edita prvi put pred kamerama nakon OPERACIJE glasih žica

Pevačica Edita Aradinović nedavno je operisala glasne žice, a sada se prvi put pojavila pred kamerama nakon intervencije.

Naime, ona je u emisiji ispričala detalje operacije i kakav joj je glas bio.

- Operisala sam glasne žice, sećaš se da sam u svakoj tvojoj emisiji pričala kao pokojni Džej! Bukvalno sam imala neku takvu katastrofalnu boju, sećam se da je bio Nikola Rokvić tu i nešto sam htela da otpevam uživo, imala sam ogromnu želju da pevam i to je tako loše zvučalo... Postala sam žena nakon operacije, čuje se promena. Jako mi je čudno, dopada mi se, jer se ne mučim kada pričam, uglavnom sam se jako mučila i stalno sam imala izražene vene kada pevam, stvarno mi je bilo katastrofalno! Međutim, kad sam se operisala, kao da sam druga osoba! Čak mi je glas potpuno drugačiji, snimila sam pesmu nakon operacije i zvučim kao u "Ministarkama" - smeje se Edita, pa dodaje:

OGROMNA TUGA U DOMU POZNATE GLUMICE: Marija Petronijević se potresnom porukom oprostila od najveće podrške! (FOTO)

- Glas mora da se formira, trenutno je kao neštimovana gitara, treba da se vežba, idem na časove, kod logopeda... Sve! Imala sam dva ogromna polipa koji mi više nisu omogućavali da pričam, a kamoli da pevam - zaključuje pevačica.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar