35°C

Beograd

Photo: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/karleusastar

Izvor: KURIR/Srbija Danas

IZGOVORILA SAMO JEDNO! OVAKO JE MAJKA DUŠKA TOŠIĆA REAGOVALA NA NJEGOV RAZVOD SA JK!

Pevačica Jelena Karleuša saoptšenjem je obavestila javnost da se razvodi od Duška Tošića posle 14 godina braka.

Mesecima unazad spekulisalo se da bračni par nije u dobrim odnosima, te da dugo ne žive zajedno, a JK je sada to i potvrdila.

OGROMNA TUGA U DOMU POZNATE GLUMICE: Marija Petronijević se potresnom porukom oprostila od najveće podrške! (FOTO)

Fudbalerovu majku, Nikoletu Tošić novinarska ekipa zatekla je ispred porodične kuće u njegovom rodnom selu Orlovat, ali nije želela da komentariše razvod sina i bivše snajke.

"Ma, šta vi mene to pitate? Šta me pitate? Nemam komentar", rekla je ona.   

Komšije koje su se našle na putu do kuće majke fudbalera nisu bile naročito iznenađene razvodom Jelene i Duška.

- Ja nisam ni znao da oni žive zajedno, stvarno nisam ispratio - rekao je prvi komšija, dok je momak koji živi blizu rekao je da Jelena i Duško ne dolaze često u selo, ali da je Duškova sestra stalno tu.

- Nisam ih video baš dugo, ne dolaze oni tako često, a Duškovu sestru stalno viđam, njegova majka Nikoleta je baš dobra žena, poznajem je, ovo je malo mesto, svi se znamo - rekao je on.

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo nas brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom. Što je nešto na šta sam navikla, pa navalite. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem - napisala je JK.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar