32°C

Beograd

Photo: YOUTUBE/PRINTSCREEN/Future Unity

Izvor: KURIR

ŠOKANTNO! NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU SAMO DOBIJA DECU!

Izvršni direktor "Tesle" i najbogatiji čovek na svetu, Ilon Mask i Šivon Zilis, izvršna direktorka kompanije "Neuralink", koja razvija moždane čipove, a čiji je suosnivač i predsednik, takođe Mask, prema pisanju Biznis insajdera, dobili su blizance u novembru 2021. godine.

Kako se navodi u izveštaju koji prenosi Rojters, pozivajući se na sudske dokumente, u aprilu su Ilon Musk i Šivon Zilis podneli zahtev za promenu imena blizanaca kako bi se deci "dodalo i očevo prezime", a da u srednjem imenu ostane prezime njihove majke.

Kako se navodi, sudija u Teksasu je u maju odobrio ovaj zahtev.

PIŠEKOVA JE PRE VIDOJA LUDO VOLELA ZGODNOG RONIOCA: Spremali su svadbu, a onda se dogodio krah! (FOTO)

U zaključku sudskog spisa u koji su mediji imali uvid, stoji da je sudija potpisao "Nalog o promeni imena više dece", 11. maja, nakon zahteva koji su uputili Ilon Mask i Šivon Zilis, 25. aprila ove godine.

U izveštaju se navodi, bez navođenja izvora, da je Zilis nedavno označena kao jedan od glavnih kandidata kojima Mask namerava da poveri vođenje Tvitera, koji je kupio za 44 milijarde dolara.

Šivon Zilis ima 36 godina, a na njenom profilu na Linkd-inu stoji da je direktor operacija i specijalnih projekata kompanije "Neuralink"“. Počela je da radi u kompaniji u maju 2017. godine, a istog meseca je imenovana i za projekt menadžera za veštačku inteligenciju u "Tesli", gde je radila do 2019. godine.

Takođe, ona je i član upravnog odbora firme za istraživanje veštačke inteligencije "Open AI" čiji je suosnivač, takođe Mask.

Najbogatiji čovek na svetu, prema ovim informacijama, sada ima devetoro dece. Sa kanadskom pevačicom Grajms ima dvoje, a ostalih petoro sa bivšom ženom, kanadskom autorkom Džastin Vilson.

Zanimljvo je, kako primećuju mediji, da su Mask i Grajms drugo dete dobili preko surogat majke u decembru, kada su, kako je Mask rekao, njih dvoji bili "polu-razdvojeni".

Musk i Zilisova nisu odgovorili na Rojtersov zahtev za komentar.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar