Izvor: KURIR
01.08.2022 u 08:04
0

TUGA! PREMINULA LEGENDARNA GLUMICA! (FOTO)

Američka glumica Nišel Nikols preminula je danas, a javnosti je poznata po ulozi poručnice Uhure u „Zvezdanim stazama“.

Njen sin Kajl Džonson je objavio na svojoj zvaničnoj Instagram stranici da je Nišel umrla u 89. godini,a njegova objava sadrži sliku glumičine zvezde na Holivudskoj stazi slavnih koju krase cveće.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SAD NEĆE NI DA PRIČA O ŠABANOVIĆU! Aleksandra Mladenović sprema se za svadbu, a o Isaku poručuje samo JEDNO

– Prijatelji, fanovi, kolege, svete, sa žaljenjem vas obaveštavam da velika svetlost na nebeskom svodu više ne sija za nas kao što je sijala već toliko godina. Prošle noći, moja majka, Nišel Nikols, preminula je prirodnom smrću. Međutim, njena svetlost, kao i drevne galaksije koje se sada prvi put vide, ostaće nama i budućim generacijama da uživamo, učimo i crpimo inspiraciju. Njen život je bio dobro proživljen i kao takav model za sve nas. Ja, i ostatak naše porodice, cenili bismo vaše strpljenje dok žalimo zbog gubitka i dok se ne oporavimo dovoljno da dalje govorimo. Njene usluge će biti za članove porodice i najbliže njene prijatelje i tražimo da se ona i naša privatnost poštuju. Živi dugo i napreduj, Kajl Džonson – stoji u objavi koju je objavio njen sin.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter